Στον Δούκα Γκέρτσος, Κεδέρης και Παπαπούλιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον Δούκα Γκέρτσος, Κεδέρης και Παπαπούλιος

Σε τρεις σημαντικές προσθήκες προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕΔ καθώς έκανε "δικούς της" τους Θοδωρή Γκέρτσο, Χρήστο Κεδέρη και Σάκη Παπαπούλιο. Σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οι νεοαποκτηθέντες αθλητές ανέφεραν:




ΓΚΕΡΤΣΟΣ: « ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Ο Θοδωρής Γκέρτσος στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Δούκα ενώ οριοθέτησε τους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Για μένα έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα ΙΕΚ Ξυνή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανοίγει ένας νέος με την επιστροφή μου στην

οικογένεια του ΔΟΥΚΑ που την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη θέληση που μου έδειξε να με εντάξουν στο δυναμικό τους.

Έρχομαι σε μια ομάδα που στόχος της είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης ξανά με πολλά παιδιά τα οποία είχαμε συνεργαστεί στο προηγούμενο μου πέρασμα από την ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τη φιλοσοφία της και δεν θα χρειαστώ καθόλου χρόνο για να προσαρμοστώ», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Για φέτος εμείς θέλουμε να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε σε ένα πρωτάθλημα όπου σε σχέση με πέρυσι έχει αυξηθεί η δυναμική των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν.

Από τις πρώτες μου επαφές βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη στην ομάδα αλλά αυτό που με κάνει πολύ αισιόδοξο είναι ότι υπάρχει όραμα ώστε να χτιστεί ένα δυνατό σύνολο που θα κυριαρχήσει στο σύντομο μέλλον. Από την πλευρά μου θα στηρίξω με όλους μου τις δυνάμεις για να πετύχει αυτή η προσπάθεια. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό πρωτάθλημα να έχουμε».

Παράλληλα, την φανέλα των «μπλε» θα φορέσει τη νέα χρονιά και ο Χρήστος Κεδέρης (αρ. Εξτρεμ, 1994, 1.69μ) ο οποίος παραχωρήθηκε με υποσχετική για ένα χρόνο από την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή-Δικέα.

ΚΕΔΕΡΗΣ: «ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Ο αριστερός εξτρέμ μίλησε για την απόφαση του να αγωνιστεί στο ΑΣΕΔ τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα ευτυχισμένος που φέτος θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΑΣΕΔ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μπούνα για την στήριξη στο πρόσωπό μου όπως επίσης και τον κ. Γρηγόρη Χατσατουριάν για την εμπιστοσύνη που έδειξε. Στον Δούκα θα συναντήσω ανθρώπους που εκτιμώ ιδιαίτερα καθώς επίσης και παιδιά με τα οποία ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά».

ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ: “ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΟΥΚΑ”

Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανελλήνιο κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του και είναι έτοιμος να ενταχθεί στο δυναμικό των "μπλε" για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού χάντμπολ, τον ΑΣΕΔ. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% μέσα στο γήπεδο προκειμένου η ομάδα μου να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που θα θέσει».

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τους Θοδωρή Γκέρτσο, Χρήστο Κεδέρη και Σάκη Παπαπούλιο στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχίακαι να ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες τους, που είναι και φιλοδοξίες του Συλλόγου μας.

No comments