Λαζαρίδου και Παύλου στον Μέγα Αλέξανδρο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Λαζαρίδου και Παύλου στον Μέγα Αλέξανδρο

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις για την περίοδο 2017-2018 ολοκλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών. Πρόκειται για τις Μαρία Λαζαρίδου και Μαρία Παύλου, οι οποίες πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα ΑΕΠ Πανόραμα.

Η 21χρονη περιφερειακή Μαρία Λαζαρίδου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ξαναγυρίζω στην ομάδα, η οποία στο παρελθόν μου έχει δείξει μεγάλη αγάπη. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον κ. Ταρινίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Α.Ο. Προσοτσάνης και συγκεκριμένα στους προπονητές μου τόσα χρόνια Δρανόβαλη και Κιάκο, καθώς
και στους υπόλοιπους προπονητές που είχα την χαρά να γνωρίσω. Θα δώσω το 100% μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Από την πλευρά της η 21χρονη πίβοτ Μαρία Παύλου επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη νέα μου αρχή σε μια ομάδα με παράδοση στο χάντμπολ, όπως είναι ο Μέγας Αλέξανδρος. Πάντα θα ευχαριστώ τον Α.Ο. Προσοτσάνης και τους προπονητές της ομάδας για την μοναδική δουλειά που κάνουν. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο μέγιστο την νέα μου ομάδα για να είναι ανταγωνιστική και την φετινή περίοδο».

No comments