Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΟΚ κι επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία της Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΟΚ κι επικυρώθηκε η τελική βαθμολογία της Handball Premier

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ της 22ης αγωνιστικής Handball Premier

Στην Αθήνα σήμερα, ημέρα Τρίτη 25/4/2017 και ώρα 14:30 συνήλθε η Επιτροπή Ενστάσεων της Ο.Χ.Ε. προκειμένου να εκδικάσει την ένσταση του σωματείου Π.Α.Ο.Κ. στον αγώνα της Handball Premier Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ. στις 22/4/2017.

Αφού διαβάστηκαν όλα τα έγγραφα (φύλλο αγώνα, έγγραφο του σωματείου Π.Α.Ο.Κ., έκθεση διαιτών αγώνα), η επιτροπή ενστάσεων:

1.-Κρίνει την ένσταση ως τυπικά παραδεκτή και μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης.


2.-Βάσει των αναγραφομένων παρατηρήσεων των διαιτητών στο Φ.Α. και της συμπληρωματικής τους έκθεσης, διαπιστώνεται, ότι ο ισχυρισμός του σωματείου ΠΑΟΚ για εσκεμμένο φάουλ στον αθλητή Μαστορογιάννη που ως αποτέλεσμα έχει την αποβολή του αθλητή της ΑΕΚ και γραπτή αναφορά αλλά και τον καταλογισμό ρίψεως 7μ υπέρ του σωματείου Π.Α.Ο.Κ. , δεν υφίσταται καθόσον η συγκεκριμένη παράβαση δεν εμπίπτει στο άρθρο 8:10 δ αλλά αποτελεί μια απλή παράβαση (απλή ρίψη).
3. Βάσει του άρθρου 33 παρ.1 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε. , οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο αποτελούν πραγματικές αποφάσεις και είναι τελεσίδικες.

Κατόπιν αυτού η επιτροπή αποφάσισε:
α) Να μην κάνει δεκτή την ένσταση του σωματείου Π.Α.Ο.Κ. και απορρίπτει το αίτημα του για επανάληψη των τελευταίων 15΄΄ του αγώνα ή και την επανάληψη αυτού.
β)Το καταβληθέν παράβολο εκπίπτει υπέρ της Ο.Χ.Ε.

Η ανωτέρω απόφαση βάσει του άρθρου 33 παρ.13 του Κανονισμού Αγώνων της Ο.Χ.Ε. είναι οριστική και θα σταλεί στο αμέσως επόμενο ΔΣ για την τυπική και μόνο επικύρωση της

Μη υπάρχοντος άλλου θέματος , η συνεδρίαση έληξε

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΜΙΓΚΑΣ Σ. ΜΑΝΔΑΣ Α.

No comments