Πήρε αυτό που ήθελε ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε αυτό που ήθελε ο Δούκας

Στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας της Handball Premier “φιγουράρει” ο ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος βάζει πλέον “πλώρη” για τα πλέι οφς της φετινής χρονιάς.

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων νίκησε στην τελευταία αγωνιστική τον Πανελλήνιο, στο Δαΐς, με 24-20 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Εκεί, ο Γιώργος Κρανάκης και οι παίκτες του θα παίξουν ένα μίνι πρωτάθλημα κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή, την ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους που είναι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που “σφράγισαν” το εισιτήριο.

Στην 1η αγωνιστική των πλέι οφς που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, ο ΑΣΕΔ θα βρει
στον δρόμο του την 2η ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο, ο Δούκας προηγήθηκε γρήγορα με 3-0 όμως ο Πανελλήνιος ισορρόπησε το παιχνίδι (3-3,’) και στη συνέχεια προηγήθηκε με 4-5. Τζηράς, Ζαμπούνης και Αραπακόπουλος έδωσαν λύσεις στην επίθεση και οι «μπλε» μπήκαν και πάλι οδηγοί στο σκορ (10-7, 22ολεπτό) με το ημίχρονο να τελειώνει με τον ΑΣΕΔ να έχει χτίσει μια διαφορά 5 τερμάτων 13-8.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα με τους  Τζηρά, Μυλωνά και Μπάγιο να βομβαρδίζουν επιθετικά και τον Μπραουδάκη να είναι εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια έχοντας 48% στις αποκρούσεις. Ο ΑΣΕΔ κράτησε τη διαφορά ασφαλείας μέχρι το φινάλε και οδηγήθηκε στην επικράτηση με 24-20 «σφραγίζοντας» το πολυπόθητο εισιτήριο.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο επόμενο παιχνίδι με τον Δούκα να προετοιμάζεται για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 20-24
Τα πεντάλεπτα: 3-0, 3-3, 6-6, 10-7, 12-8, 13-8(ημίχρονο), 15-10, 17-13, 20-14, 23-17, 24-19, 24-20.

ΑΣΕ Δούκα (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραϊτης, Τόμπρος, Τζηράς 9, Ζαμπούνης 4, Μανουσέλης, Νιντερέγγερ, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 2, Μπάρμπας, Ντούνης, Μπάγιος 2, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλαντ, Αραπακόπουλος 3, Μυλωνάς 4.

Πανελλήνιος (Γιώργος Ζαραβίνας): Τζανακάκης, Παπαπούλιος, Κρητικός 6, Χελιώτης 1, Μάτοβιτς 9, Μαντζόπουλος, Χειβιδόπουλος, Βλαχοθανάσης, Τσακουρίδης 1, Στουμπης, Ασβεστάς, Σαμαράς, Μούγιτς 3, Τσάτσας, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος.

Πέναλτι: 4/5-6/6, Δίλεπτα: 3-4.
Διαιτητές: Τσάκωνας-Φωκίτης

Πηγή: Γραφείο τύπου ΑΣΕΔ

No comments