Γιορτή στο Αίγιο για την παραμονή του Σεριφάτου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιορτή στο Αίγιο για την παραμονή του Σεριφάτου

Το Σεριφάτο, το Σάββατο (22/4) και ώρα 18:00, θα υποδεχτεί την ιστορική ομάδα του Φίλιππου Βέροιας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier. Ο αγώνας θα αποτελέσει γιορτή για τον σύλλογο που θα παραμείνει και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια. Ο διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωση της αναφέρει:

"Το σωματείο μας κόντρα στις όποιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν μέσα στη σεζόν, κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του που δεν ήταν άλλη από τη παραμονή στα μεγάλα… σαλόνια της ελληνικής χειροσφαίρισης.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το μεγάλο γεγονός για την ομάδα μας και τον Αιγιώτικο αθλητισμό, ο Πρόεδρος και η διοίκηση καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Αιγιάλειας να δώσει το παρών στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας και να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου. Να σημειωθεί, πως σε αυτό το παιχνίδι - γιορτή για την ομάδα μας, αλλά και για ολόκληρη τη πόλη μας, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος. Απώτερος σκοπός μας, είναι ομάδα και κόσμος να γίνουν… ένα και όλοι μαζί, αφού πανηγυρίσουμε, να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου."

No comments