Γιώργος Πέρρος: «Στόχος ο τελικός του πρωταθλήματος» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιώργος Πέρρος: «Στόχος ο τελικός του πρωταθλήματος»

Η ομάδα χάντμπολ κατάφερε να επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη με τον βαθμό που χρειαζόταν ο οποίος όχι απλά την έστειλε στα πλέι οφ αλλά την διατήρησε και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Γεγονός που της δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα για την επόμενη φάση καθώς θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια στην έδρα της.

Ο Γιώργος Πέρρος που ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο χθεσινό παιχνίδι και πρώτος σκόρερ με 9 γκολ μίλησε στο enwsi.gr  για την ανατροπή αλλά και τον στόχο της ομάδας στα πλέι οφ. Ο έμπειρος πλέι μέικερ τόνισε πως ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ δεν
πίστεψαν πως το ματς είχε κριθεί: «Ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ μας ξέφυγε στο σκορ πιστέψαμε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα. Είχαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να φτάσουμε το ματς στα τελευταία λεπτά να κριθεί.

Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει μέταλλο και είχε δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική είσαι τέτοιο υψηλού επιπέδου αγώνες». Όσο για το τι έγινε και η ομάδα άλλαξε αγωνιστική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια είπαμε να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία, να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό και την επίθεση που έκανε ο αντίπαλος».

Τέλος αναφέρθηκε και στον στόχο της ΑΕΚ στα πλέι οφ και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ :»Πιστεύω πως τώρα ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα για μας δεν έχει κριθεί τίποτα…Προβάδισμα για τη συμμετοχή στον τελικό του προβλήματος έχει ο ΔIΚΕΑΣ γιατί έχει ξεφύγει βαθμολογικά. Εμείς από πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να πάμε την ΑΕΚ ξανά σε ένα τελικό.

Έχουμε καλή ψυχολογία απλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις τρεις ομάδες. θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε ένα τελικό».

Πηγή enwsi.gr

No comments