Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Άνοιξης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Άνοιξης

Τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού χάντμπολ τίμησαν με την παρουσία τους τον Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο καφέ FLOU Da Bar στην πλατεία της Άνοιξης.

Παρουσία των αθλητών των ακαδημιών του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, γονέων και φίλων που έδωσαν το «παρών» γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, τιμήθηκαν από το σύλλογο, η γυναικεία ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball, η αντίστοιχη αντρική ομάδα που κατέλαβε την 4η θέση, καθώς και η ομάδα Παγκορασίδων Β΄ που κατέλαβαν την 5η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης της ΟΧΕ και
Προπονητής του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Κώστας Κότσιρας, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο σύλλογο και στον ελληνικό αθλητισμό, από τον Πρόεδρο του Α.Ο Άνοιξης Τάσο Αγγέλικα.

Την πίτα του συλλόγου για τη νέα χρονιά έκοψε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Διονύσου, Βασίλης Κοκμοτός. Το τυχερό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του τμήματος χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης και όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα με νέες επιτυχίες και πολλές διακρίσεις. Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του φούρνου «ΚΑΡΡΑΣ» στη Λεωφ. Μαραθώνα.

Ο Ολυμπιονίκης και 6ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ελλάδας, διεθνής Ίντερ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ, Αλέξης Αλβανός, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος διεθνής Ίντερ του ΟΦΝ Ιωνίας, με συμμετοχή και στη μεικτή κόσμου Beach Handball, Λαμπρίνα Τσάκαλου και ο διεθνής Εξτρέμ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ και μέλος της αντρικής ομάδας του Α.Ο Άνοιξης Beach Handball, Χρήστος Κεδέρης, βράβευσαν τις αθλήτριες της ομάδας Παγκορασίδων Β΄(Β. Βουκλαρή, Π. Μπακοπούλου, Χ. Κατσίκα, Α. Μετάϊ, Β. Κίτσιου, Δ. Παπαστεργίου, Λ. Βιτσιλάκη, Α. Γιακουμέλου, Ρ. Παπαϊωάννου και Ε. Μετάϊ) για την περσινή τους διάκριση.

Ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο αποτέλεσε η παρουσία του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ανάπτυξης και Προπονητή της πρωτοπόρου στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ομάδας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ, Παναγιώτη Ιατρούδη, ο οποίος βράβευσε τις αθλήτριες Κ. Γκιουρέ, Α. Ιωαννίδου και Ι. Λουκάτου, που αρίστευσαν την χρονιά που μας πέρασε στις σχολικές τους επιδόσεις.

Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ ευχαρίστησε με συμβολικό δώρο τους πολύτιμους χορηγούς του συλλόγου για την χρονιά που πέρασε, όπως ήταν: ο εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, τα μάρμαρα Διονύσου «DIONYSSOMARBLE», η εταιρεία «ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ», ο εκπαιδευτικός όμιλος «EUROSUCCESS», ο όμιλος «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ» και ο παιδότοπος «PLAY SPACE»

Το «παρών» στη γιορτή του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ έδωσαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε Άνοιξης Χαράλαμπος Πιπέρης, ο επικεφαλής της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» Γιάννης Καλαφατέλης και ο επικεφαλής της «Νέα Πνοή για το Διόνυσο» Παναγιώτης Μπιτάκος.

No comments