Έφτασε με ασφάλεια η ανδρών - Μάλλιος: "Αυτοσκοπός η πρόκριση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έφτασε με ασφάλεια η ανδρών - Μάλλιος: "Αυτοσκοπός η πρόκριση"

Στην πρωτεύουσα Τόρσαβν έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας- Μάλλιος: «Αυτοσκοπός η πρόκριση, από εμάς εξαρτάται»- Σε Live Streaming οι αγώνες

Παγωνιά και πολύ χιόνι συνάντησε η Εθνική Ανδρών κατά την άφιξη της στα Νησιά Φερόε, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα στις 08:00 (10:00 Ελλάδας).

Η πραγματική θερμοκρασία στο σύμπλεγμα των Νησιών είναι στους -11, το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα, ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές
οι καιρικές συνθήκες είναι ασυνήθιστες ακόμα και τους κατοίκους της περιοχής. Η αποστολή της Εθνικής κατέλυσε στο Hotel Føroyar, το οποίο βρίσκεται σε πανοραμική τοποθεσία στην πρωτεύουσα Τόρσαβν.

Το μεσημέρι στις 15:00 (17:00 Ελλάδας) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το αυριανό 18:00 (20:00 Ελλάδας) παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο που απέχει μόλις 5 λεπτά από το ξενοδοχείο.

Ακολούθως τεχνικό επιτελείο και διεθνείς θα γευματίσουν και το απόγευμα στις 20:00 (22:00 Ελλάδος) θα μεταβούν στο γήπεδο, ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των Νησιών Φερόε με την Κύπρο, το οποίο είναι το εναρκτήριο ματς του 1ου ομίλου για τα προ-προκριματικά του EURO 2020.

Οι οικοδεσπότες ενημέρωσαν στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ότι –τουλάχιστον- τα παιχνίδια Νησιά Φερόε- Κύπρος και Νησιά Φερόε- Ελλάδα, θα μεταδοθούν σε live streaming στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=wto19gfX1yo

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής ομάδας Χάρης Μάλλιος σχολίασε: «Δόξα τον Θεό, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, φτάσαμε όλοι καλά. Τα αφήνουνε όλα στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε σε αυτό που δουλέψαμε όλο αυτόν τον καιρό και εγκεφαλικά και σωματικά, να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο τουρνουά. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, ωστόσο εκτιμώ ότι τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν καθαρά από την διάθεση και την ενέργεια που θα βγάλουμε εμείς στο γήπεδο. Η πρόκριση είναι αυτοσκοπός. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία».

No comments