Α2 ανδρών: Το Καματερό νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Λεωνίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Το Καματερό νικητής στο τοπικό ντέρμπι με τον Λεωνίδα

Μεγάλη νίκη για τον KIPARISSIS ΓΑΣ-Καματερού που για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών, επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι επί του Λεωνίδα  με 31-28 και παρέμεινε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, μόλις ενα βαθμό πίσω από τα Βριλήσσια που είναι επικεφαλής, ενω αύξησαν τη διαφορά από τον Λεωνίδα στους εξι βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με το Καματερό να ξεκινά καλύτερα τον αγωνα παίρνοντας διαφορά πέντε γκολ στο 20 λεπτό και με τον Λεωνίδα να ισορροπεί με καλή άμυνα και να κλείνει το ημίχρονο ισόπαλο με το σκορ στο 13-13 .Στο δεύτερο μέρος ο Λεωνίδας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και
ήταν καλύτερος χωρίς όμως να παίρνει κάποια διαφορά. Το Καματερό μετά το 45' έκανε την αντεπίθεση του καταφέρνοντας να περάσει μπροστά στο σκορ στο 50' με σκορ 25-23 και πιο ψύχραιμο μέχρι το τέλος κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική και δύσκολη νίκη με 31-28.

Για το παιχνίδι ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ομαδα του Καματερού για την νίκη,απο δικά μας λάθη αστοχοντας σε πολλά σουτ ελεύθερα δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να κερδίσουν ενα πολυ μεγαλο παιχνίδι όπου παίχθηκε ωραίο γρήγορο χαντμπολ. Δυστυχώς για μια ακόμα φορα σε αγώνα μας οι πρωταγωνιστες απο το 45" και μετα δεν ηταν οι παίχτες και αυτο εχει χρίσει να κουράζει και πρέπει οι αρμόδιοι να το κοιτάξουν λεπτομερέστερα. Κριμα για τα παιδιά που ιδρώνουν αφιλοκερδώς να βρίσκονται δυο άνθρωποι να τους κλέβουν αυτο που αξίζουν ποσο μάλλον αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται για αυτο που κάνουν,αλλα οχι κύριοι αφήστε οι πρωταγωνιστες να ειναι οι αθλητές. Ευχαριστω τους παίχτες μου για την μεγαλη εμφάνιση και το πάθος τους. Συνεχιζουμε με μεγαλύτερο πάθος και αγαπη για το άθλημα μας."

Από την πλευρά του ο παίχτης των φιλοξενούμενων Χρήστος Σοφικίτης δήλωσε "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος  ξεκινήσαμε παίρνοντας μια διαφορά δύο γκολ την οποία δεν μπορέσαμε να διατηρρησουμε και βρεθήκαμε να κυνηγαμε εμεις το σκορ  μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όπου καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στην ισοπαλία βασιζομενοι στημ αμυντική μας λειτουργία. Στο  δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάλι πιο δυνατά από τον αντίπαλο αλλά και πάλι δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την διαφορά και σε συνδιασμο με την κακή αμυντική μας λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο και κάποια διλεπτα που δέχτηκαμε κατά την γνώμη μου άδικα ήρθε η ήττα. Προερχομασταν από ένα σερί 8 νικών δεν μας πτωει η ήττα προετοιμαζομαστε για το επόμενο παιχνίδι με την νέα ιωνια και συνεχίζουμε να ονειρευομαστε"

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού έγινε συγκέντρωση τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα"Άλλος Άνθρωπος"του Κώστα Πολυχρονοπουλου.Οι Διοικούντες των δύο ομάδων ευχαριστούν όλους τους φιλάθλους που προσφέρανε από το υστέρημά τους τρόφιμα για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους δίνοντας μηνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

KIPARISSIS Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 31-28 (ημιχρ 13-13)
Τα πενταλεπτα:1-3 ,6-4 ,8-5 ,10-5 ,12-9 ,13-13 ,(ημχ) ,15-15 ,18-19 ,21-21 ,25-23 ,28-25 ,31-28.

KIPARISSIS Γ.Α.Σ.ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ:Μεσσηνης Παναγιωτης, Μπελεχρης Γιωργος
Πανοπουλος Αλκης,Σκοδριανος Νικος ,Αμανατιδης Χρηστος 6,Κλειτσικας Κωστας ,Καμπουρακης Γιωργος,Κλεωπας Τακης 2, Κλημανογλου Αχιλλεας 10, Ακαλεστος Γιωργος 4 , Βαμβακουσης Μπαμπης 2, Τοτος Νικος 2, Βορυλλας Σπυρος 5, Κοτσιρας Ηλιας, Χριστοπουλος Δημητρης,Μπουτος Ελευθεριος,ΠιτεροςΔημητρης.

Α.Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:  Αντωνιαδης Χρηστος,Μπυλος Ιωαννης 1, Παρασχης Διονυσης 4, Μηνιωτης Βασιλης 5, Ξυχανδης Γιωργος , Τσελος Γιωργος 5, Οικονομιδης Χαρης 1, Σοφιτης Χρηστος, Τσακουλης Ειρηναιος 1, Τσικας Αντωνης, Τσαουσης Θεοφανης 2,Θανος Παναγιωτης 1, Γιαννοπουλος Δημητρης 7, Μανδιλαρας Δημητρης 1, Βασιλειου Θεοδωρος, Πουρναρας Αρτεμιος.




No comments