Α2 ανδρών: Ο Λεωνίδας νικητής στο ντέρμπι με τον Έσπερο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Ο Λεωνίδας νικητής στο ντέρμπι με τον Έσπερο

Με νίκη μπήκε στον δεύτερο γύρο ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, που επικράτησε εντός έδρας με 27-25 του Έσπερου Καλλιθέας για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών.

Ο Έσπερος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ το οποίο διατηρούσε μέχρι το 20' όταν και το σκορ ήταν 9-11. Ο Λεωνίδας στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, κατάφερε και ισορρόπησε το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ισόπαλες με 13-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεωνίδας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χτίσει
μια μικρή διαφορά 4 τερμάτων,21 -17 στο 45΄. Παρόλα αυτά ο Έσπερος αντέδρασε και μείωσε στο σκορ αρχικά σε 22-20 στο 50΄ και σε 24-22 στο 56΄. Στο χρόνο που απέμενε για τη λήξη, ο Λεωνίδας στάθηκε πιο ψύχραιμος και πήρε στο τέλος μια σημαντική νίκη με σκορ 27-25, που τον κρατάει στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς και εντός playoffs, ενω ο Έσπερος βρίσκεται στην εκτη θέση με 8 βαθμούς μόλις 2 βαθμούς πίσω από την προνομιούχο θέση για τα playoffs.

Ο προπονητής του Λεωνίδα Δημήτρης Αθανασιάδης δήλωσε για τον αγώνα: "Οπως αναμεναμε εγινε ενα μεγαλο παιχνιδι, ξεραμε οτι ειναι πονηρο γιατι ειναι μετα απο διακοπη ενος μηνα οι ομαδες χωρις παιχνιδια και χωρις ρυθμο οποτε η νικη που χρειαζομασταν ηρθε με κοπο και απο σωστες επιλογες την κρισιμη στιγμη, παρολο που σε ολο το ματς εχασαν πολλα ευκολα γκολ απο τα εξι μετρα .Συγχαρητηρια στην ομαδα του Εσπερου για το πολυ καλο ματς που εκανε και πολλα συγχαρητηρια στους παιχτες μου για την σοβαροτητα,κοιταμε μπροστα και ειμαστε αισιοδοξοι και χαρουμενοι για τα ντερμπι που ερχονται"

Από την πλευρά του ο παίχτης των γηπεδούχων Γιάννης Μπίλος ανέφερε "Ειμαστε στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίζουμε του βαθμούς της νίκης με το ξεκίνημα του δεύτερου μισου του πρωταθλήματος, κατι που ειναι πολυ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας και του καθε παίχτη ξεχωριστά, το να ξεκινάει με ενα θετικό αποτελεςμα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Αυτο δεν σημαίνει οτι ξεχνάμε τα λάθη μας σε κάποια σημεία του παιχνιδιού που μας έβαλαν στην διαδικασία να κυνηγάμε το σκορ στο ξεκίνημα αλλα και να αφήνουμε τον αντίπαλο μας να διεκδίκει την νίκη μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Παρολα αυτα με την βοήθεια της προπόνησης, του καλού κλίματος που εχει δέσει περισσότερο την ομάδα και των ανθρώπων που την στηρίζουν και ειναι παντα εκει, ειμαστε σε θέση να ξεπερνάμε τα λάθη μας και τις δυσκολίες και να γινόμαστε καλύτεροι και πιο έμπειροι μεσα απο αυτα, κρατώντας παντα μικρό καλάθι, μην χάνοντας ομως το δικαίωμα να κοιτάμε μόνο ψηλά."


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   27-25
Πεντάλεπτα: 2-3, 4-5,6-8, 9-11, 12-12, 13-13(ημίχ.) 15-14, 17-16, 21-17, 22-20, 24-21, 27-25

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αθανασιάδης): Σοφικίτης, Τσέλος 2, Γκίκας 2, Γουναράς, Μπίλος, Τσάκουλης 5, Γιανόπουλος 1, Μανδυλαράς, Οικονομίδης 2, ​Παράσχης 6, Κολλύρης, Τσαούσης 8, Βασιλείου, Φίλης, Θάνος 1, Ξυχαλίδης.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Τσαφαντάκης): Μητράκος, Παπαδημητρίου 2, Ανδρώνης 1, Μπακαβέλος 1, Ξανθόπουλος 5, Σεϊντής, Μασουρίδης, Βάρης, Καραμαγκέλας 4, Καυκούλας 10, Αθανασιάδης Χ., Κοντούλης, Χάρος-Μπέης, Τουλούμης, Αθανασιάδης Α., ​Πολλάκης 2.



 Πέναλτι: 4/6 - 5/5   Δίλεπτα: 4 - 5

No comments