Έφυγε για Σερβία η ανδρών Κ21 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έφυγε για Σερβία η ανδρών Κ21

Για να πάρει μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017- Μωραΐτης αντί Καλόμοιρου στην αποστολή

Αναχώρησε οδικώς από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την πόλη Γκόρνι Μιλάνοβατς (115 χλμ νότια του Βελιγραδίου) της Σερβίας η Εθνική Νέων, προκριμένου να συμμετέχει στον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017 το διάστημα 6-8/1.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις Σερβία, Λιθουανία και Ισλανδία με τον πρώτο του ομίλου να προκρίνεται απευθείας στα τελικά που θα διεξαχθούν στην
Αλγερία (17-30 Ιουλίου 2017).

Στις κλήσεις προστέθηκε ο Μάριος Μωραΐτης (έκανε προπονήσεις με την Εθνική Ανδρών) αντί του Γιάννη Καλόμοιρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Θωμάς Μουμτζιδέλλης, ενώ μετέχουν σε αυτή οι Προπονητές Στέλιος Σεϊρεκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, Δημήτρης Μασλαρινός, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Βερύκιος και οι παρακάτω αθλητές: Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης, Αποστολίδης (Φίλιππος Βέροιας), Τσαμεσίδης, Λιάπης (Φοίβος Συκεών), Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ), Τσάτσας, Παπαπούλιος (Πανελλήνιος), Μπραουδάκης, Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Μελετάκος (Άρης Νίκαιας), Καραγκιοζόπουλος (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο- Κύπρος), Αθανασίου (Αερωπός Έδεσσας), Μουτόπουλος (Ποχλάιμ- Γερμανία), Ηλιόπουλος (Έμπορ Ροστοκ- Γερμανία).

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή. Θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Το δυσκολότερο της υπόθεσης είναι ότι από τον όμιλο προκρίνεται μόνο μία ομάδα. Η Ισλανδία είναι το φαβορί για την πρόκριση. Πάμε με στόχο να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017
15:00 Σερβία- Ελλάδα
17:00 Ισλανδία- Λιθουανία

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017
17:00 Ελλάδα- Ισλανδία
19:00 Λιθουανία- Σερβία

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017
12:00 Λιθουανία- Ελλάδα
14:00 Ισλανδία- Σερβία

No comments