Ακαδημία των σπορ: Αγώνας γονέων και παιδιών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακαδημία των σπορ: Αγώνας γονέων και παιδιών

Πραγματοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από το τμήμα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, οι καθιερωμένοι αγώνες μεταξύ αθλητών και αθλητριών των υποδομών της και των γονέων τους.

Η καθιερωμένη γιορτή γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όπου μετά τα παιχνίδια οι ιθύνοντες του συλλόγου προσφέρουν τα ανάλογα γλυκίσματα της εποχής, τα παιδιά ανταλλάσουν δώρα μεταξύ τους, ενώ συλλέγουν και τρόφιμα για προσφορά σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης της Πάτρας.

Όπως τονίστηκε στους αθλητές-τριες και στους γονείς τους από τους υπευθύνους των υποδομών του
συλλόγου, Ελένη και Φωτεινή Αραβαντινού, Γιάννη Παπαγιαννόπουλο, Βασιλική Βουκελάτου και Κώστα Διαμαντόπουλο, ένας από τους σκοπούς που γίνεται η παραπάνω εκδήλωση είναι για να βρίσκονται γονείς και παιδιά σε μια κοινή ώρα για να παίζουν μεταξύ τους και ξέγνοιαστα να απολαμβάνουν τις δικές τους στιγμές, δια μέσου του παιχνιδιού.

Άλλος ένας στόχος είναι τα παιδιά να μάθουν από μικρή ηλικία να είναι αλληλέγγυα προς τον συνάνθρωπο τους, να μάθουν να μοιράζονται τα πάντα και να προσφέρουν πάντα απλόχερα την βοήθεια τους σε όποιον την χρειάζεται.

Παρουσιάστηκε ένας μίνι απολογισμός της πορείας των υποδομών, ενώ ειπώθηκαν και ορισμένοι μελλοντικοί στόχοι των ομάδων.

Τέλος έγιναν τρία διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ των μίνι αθλητών / τριων και αντιπάλους τους γονείς τους. Ο δεύτερος μεταξύ των παμπαίδων Β΄/ παγκορασίδων Β΄ και τους γονείς τους και ο τελευταίος μεταξύ των παμπαίδων Α΄/ παγκορασίδων Α΄ με τους γονείς τους.


No comments