Α2 ανδρών: Νίκη στο τέλος για τον Λεωνίδα στον Βύρωνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Νίκη στο τέλος για τον Λεωνίδα στον Βύρωνα

Δύσκολη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα που στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, επικράτησε  με 19-21 της Αναγέννησης Βύρωνα.

Η Αναγέννηση αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έχοντας καλύτερα πατήματα στο γήπεδο πήρε ενα προβάδισμα, το οποίο κρατούσε μέχρι το δεκάλεπτο με το σκορ να βρίσκεται στο 4-2. Οι παίχτες του Λεωνίδα ισορρόπησαν το παιχνίδι, περνώντας μάλιστα μπροστά στο σκορ στο 15' (4-6), όμως οι γηπεδούχοι επανήλθαν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 10-9 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε,με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο
σκορ με το Λεωνίδα να προσπερνάει για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο σε 18-19 στο 54΄.Στα τελευταία λεπτά οι παίχτες του Δημήτρη Αθανασιάδη, πιο ψύχραιμοι διατήρησαν το προβάδισμα καταφέρνοντας να πάρουν ένα σημαντικό διπλό με σκορ 19-21 και να διατηρούνται σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ   19-21
5λεπτα: 1-0, 4-2, 4-6, 6-7, 9-9, 10-9(ημίχ.) 10-10, 12-12, 14-14, 18-17, 18-20, 19-21

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ (Παπαδοπούλου): Ζαγγανάς, Μαυρομάτης,Γκλαβόπουλος 2,Τσερπές,Πανταζής 4,Ξεσφίγγης,Στυλιανός,Γερουλάνος 5, Τασιούλας 5,Οσσίνο,Καλαμάτας,Zariou,Καλλονιάτης 3,Κρανιώτης,Καραβαράκης,Αποστόλου.

Α.Ο.ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αθανασιάδης): Αντωνιάδης, Σοφικίτης,Τσέλος 2,Γκίκας 1,Γουναράς 1,Ταουσάνης, Μπίλος 2,Τσάκουλης 5,Γιανόπουλος 3, Μανδυλαράς 1,Οικονομίδης 1,Αποστολίδης,Παράσχης 4,Κολλύρης 1,Προκοπίου,Γιαννακούρας.

Πέναλτι: 3/5 - 1/2   Δίλεπτα: 2 - 6

Για το παιχνίδι ο προπονητής του Λεωνίδα Δημητρης Αθανασιαδης δήλωσε
"Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ηταν νίκες μεχρι το τελος του πρώτου γύρου αυτο ειναι σημαντική επιτυχια για την ομαδα μας που ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα.Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για την κακιστη εμφάνιση μας δεν υπαρχει καμία δικαιολογία ούτε κάν οι απουσίες για λόγους ροτεσιον η  χαλάρωση που έδειξαν οι παίχτες μου σε ολο το παιχνίδι αλλα όταν χρειάστηκε έδειξαν οτι και σε μια κακή για ολους βραδιά μπορούν να κερδίζουν και αυτο κρατάμε. Συγχαρητήρια στην ομαδα της Αναγέννησης για το πραγματικα μεγαλο παιχνίδι που έκανε."

No comments