Κώστας Βλαχοσπύρος: "Καμία σχέση η αποχώρηση Σαμαρά με αυτή του Πασιά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κώστας Βλαχοσπύρος: "Καμία σχέση η αποχώρηση Σαμαρά με αυτή του Πασιά"

Σε δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας προέβη το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Διομήδη, κύριος Κώστας Βλαχοσπύρος, όσον αφορά χθεσινό δημοσίευμα του Σπορ Fm, το οποίο συσχέτιζε την αποχώρηση του Νίκου Πασσιά με αυτήν του Νίκου Σαμαρά. Ο κύριος Κώστας Βλαχοσπύρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη:

"Αν και δεν συνηθίζω προσωπικές τοποθετήσεις, το χθεσινό δημοσίευμα του Σπορ Fm με υποχρεώνει να το κάνω, προς αποκατάσταση της αλήθειας, επειδή χειρίστηκα προσωπικά το θέμα του Νίκου Σαμαρά και δεν θέλω να αιωρούνται ανακρίβειες και ψεύδη. Δηλώνω λοιπόν
κατηγορηματικά ότι η περίπτωση του Νίκου Σαμαρά ουδεμία σχέση έχει με την φυγή του Πασσιά.

Το θέμα με τον Νίκο ξεκίνησε μετά το παιχνίδι με τον Δικέα. Προσπαθήσαμε να βρούμε τη χρυσή τομή, αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι αποφασίσαμε ως λύση το συναινετικό διαζύγιο.

Αυτό και τίποτε περαιτέρω, η παραφιλολογία που διαρρέεται μέσω του  δημοσιεύματος επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο και τον ίδιο τον αθλητή. Ο υπογράφων το εν λόγω άρθρο θα έπρεπε αν μη τι άλλο να διασταυρώσει την αλήθεια με τους καθ’ ύλην αρμόδιους, πριν προχωρήσει στη δημοσίευσή του. Εμείς πάντα εκφράζουμε καθαρά και με σαφήνεια τις απόψεις μας και δεν συνηθίζουμε να καταφεύγουμε σε διαρροές.

Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και με το θέμα της αποχής από τις προπονήσεις. Οι παίκτες & το προπονητικό επιτελείο του Διομήδη είναι στη διάθεση του οποιοδήποτε, προκειμένου να αντλήσει ό,τι πληροφορίες επιθυμεί.

Ας σοβαρευτούμε επιτέλους…"

No comments