Ξεκίνησαν τα έργα στην αιθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ - Συγκινητικό άρθρο του Κώστα Σταματιάδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησαν τα έργα στην αιθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ - Συγκινητικό άρθρο του Κώστα Σταματιάδη

Ξεκίνησαν εδώ και δυο ημέρες οι εργασίες στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ η οποία προορίζεται ως η έδρα και προπονητήριο των εθνικών ομάδων, της ΑΕΚ και των ΙΕΚ Ξυνή. Η εξέδρα για την τηλεόραση είναι σχεδόν έτοιμη και από κάτω της θα δημιουργηθουν οι θέσεις για τους Δημοσιογράφους. Σήμερα οι εργασίες προβλέπουν το άνοιγμα των κερκίδων και η διαμόρφωση της γραμματείας

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται από το εξωτερικό το υπόστρωμα το οποίο χρηματοδότησε ο σύλλογος των ΙΕΚ Ξυνή, το οποίο θα χρειαστεί τέσσερις περίπου ημέρες για να μπει και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί από πάνω το τάραφλεξ που παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ. Παράλληλα θα τοποθετηθεί πίνακας, φώτα και η διαμόρφωση των κερκίδων.

Συγκινητικό άρθρο του Κώστα Σταματιάδη

Η εναρξη των έργων, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις της Ένωσης, οι άνθρωποι της οποίας, βλέπουν ενα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε τη λειτουργία της ομάδας, να επιλύεται. Ο ΓΓ της ΟΧΕ και εκπρόσωπος της ΑΕΚ στην ΟΧΕ, με ενα συγκινητικό κείμενο στη στήλη που διατηρεί στο aekpassion.blogspot.gr με τίτλο "Συγνώμη ρε ΜΑΓΚΕΣ" αναφέρεται στις δύσκολες εποχές που πέρασαν οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας, που σήμερα είτε δεν αγωνίζονται στην ένωση ή σταμάτησαν την καρριέρα τους.

"Συγνώμη ρε ΜΑΓΚΕΣ.

Όταν μέρα με την μέρα,ώρα με την ώρα,στιγμή με την στιγμή,κάτι αλλάζει,κάτι γίνεται καλύτερο,κάτι φτιάχνεται,κάτι τελειώνει στην αίθουσα Κασιμάτης,εμένα το μυαλό μου πηγαίνει σε μια παρέα.Στους ΜΑΓΚΕΣ.

Σε αυτούς που έδωσαν νόημα στην συγκεκριμένη λέξη της οποίας είμαι "νονός". Με είχε ρωτήσει ένας δημοσιογράφος το 2009, πριν το πρώτο κύπελλο,τότε που πληρώναμε 
φέρι μπότ για να κάνουμε προπόνηση στην Σαλαμίνα, και διόδια για να παίξουμε εντός έδρας στο Λαύριο.

Τότε που τις Παρασκευές παίζαμε μπόουλινγκ γιατί δεν είχαμε γήπεδο.

"Μα πως τα καταφέρνουν ;"και του απάντησα :" είναι μάγκες και μπράβο τους " και έμεινε από τότε.Σε κάθε εργασία που κάνουμε,σε κάθε σχέδιο,σε κάθε πρόβλημα που λύνουμε και μας φέρνει λίγο πιο κοντά στην ολοκλήρωση ενός άπιαστου ονείρου, η σκέψη μου πάει στον Γιάννη,τον Στέλιο,τον Φάνη,τον Γιώργο,τον Χριστόφορο,τον Μήτσο και τα άλλα παιδιά.

Που αθλητικά και αγωνιστικά αδικήθηκαν από την έλλειψη του πρώτου πράγματος που πρέπει να έχει κάποια ομάδα για να κάνει όχι πρωταθλητισμό,αλλά για να υπάρχει.Το γήπεδο.

Παρόλες τις προσπάθειες νύχτα και μέρα,δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά αυτά μια μόνιμη αξιοπρεπή στέγη.

Και τελικά οι προσπάθειες φαίνεται να καρποφορούν,μόλις έφυγαν.

Συγνώμη ρε ΜΑΓΚΕΣ,ειλικρινά.

Είναι ειρωνεία της τύχης, είναι από τα παιχνίδια που παίζει η ρουφιάνα η ζωή,που ότι και να κάνεις στο τέλος σου γελάει κατάμουτρα,σε κοροϊδεύει.

Όσο και να ξέρω ότι θα δοθεί λύση από εδώ και πέρα στο συγκεκριμένο πρόβλημα,δε γίνεται να μην γυρίζει το μυαλό μου σε αυτή την παρέα.Δεν γίνεται .

Κώστας Σταματιάδης."

No comments