Α2 ανδρών: Διατήρησε το απόλυτο το Καματερό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 ανδρών: Διατήρησε το απόλυτο το Καματερό

Το απόλυτο διατήρησε ο ΓΑΣ Καματερού που στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ανδρών, επικράτησε του Κένταυρου Αγριάς Βόλου με σκορ 27-21. Η ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη ισοβαθμεί με τα Βριλήσσια στην κορυφή της βαθμολογίας, με τις δυο ομάδες όπως φαίνεται να είναι αυτές που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Handball Premier της επόμενης περιόδου.

Η ομάδα του Καματερού που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, πήρε από την αρχή το προβάδισμα
ελέγχοντας το ρυθμό του αγώνα και παίζοντας καλή άμυνα, πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έχοντας μια διαφορά 5 τερμάτων και το σκορ στο 14-9. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, διευρύνοντας τη διαφορά απέναντι στους νεαρούς παίχτες του Κενταύρου, για να λήξει το παιχνίδι, με τελικό σκορ 27-21.

Μετά την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, ο προπονητής του Καματερού Παναγιώτης Μεσσήνης, δήλωσε: "Σήμερα είχαμε κατά διαστήματα καλή απόδοση στην άμυνα, πράγμα που μας έδωσε την ευκαιρία να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες μας, άλλωστε αυτή είναι και η ουσία, να παίζουν όλα τα παιδιά, γι αυτό έρχονται και στην προπόνηση. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Συγχαρητήρια στην Αγριά για τη μαχητικότητά τους, είναι μια ομάδα αυτοφυής, μακρυά από τα δύο κέντρα που παίζεται χάντμπολ, άρα το έργο τους πολύ πιο δύσκολο. Τους εύχομαι καλή συνέχεια."

Κiparissis ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 27-21
Πεντάλεπτα 1-1, 3-2, 6-4, 9-6, 11-6, 14-9 ημιχ, 14-10, 17-10, 20-12, 23-15, 26-18, 27-21 τελικό

Κiparissis-ΓΑΣ Καματερό (Μεσσήνης): Kότσιρας, Σκοδριάνος 1, Γκλάβας, Κλείτσικας 2, Αμανατίδης 3, Μπούτος Παν. 6, Κλιμάνογλου 3, Ακάλεστος 5, Βαμβακούσης 3, Πανόπουλος, Τότος, Κλέωπας 3, Σιμισακάκης, Χριστόπουλος, Καμπουράκης, Κούρτης 2

Κένταυρος Αγριάς (Τσιάπας): Μακρής1, Κρατήρας, Κουρίδης2, Μιχαηλιδης1, Ζωναρόπουλος5, Κούστης, Οικονομου, Καρανάσιος, Αστέρης, Καραπαναγιωτίδης, Ασαβίδης 5, Νούλης, Μιμίκος7, Τανάρας.

Διαιτητές Σκλαβενίτης,Βήτας
Δίλεπτα: 5-5


No comments