Νέο ξεκίνημα για τον "Χιλιώτης" Δράμα 86 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέο ξεκίνημα για τον "Χιλιώτης" Δράμα 86

Ξεκινάει το Σάββατο 15/10/2016 το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και η Δραμινή ομάδα αρχίζει με 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια με Νάουσα εκτός και εντός με ΧΑΝΘ που πέρυσι υποβιβάστηκε από την Α1. Οι Δραμινοί που πέρυσι 2 φορές ακούμπησαν την Α1 αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Σάκη Βαλαβάνη πλέον στο τιμόνι της ομάδας προσπαθούν γρήγορα να ξεχάσουν την απώλεια της ανόδου από την Πυλαία και το μπαράζ με το Αίγιο και να χτίσουν μια καινούργια ανανεωμένη ομάδα.

Ο προπονητής καλείται να βρει λύσεις για να αντικαταστήσει την σημαντικότατη αγωνιστική απουσία
του (πλέον παραμένει μόνο προπονητής) την παροδική απουσία του Αντριεφσκι και παράλληλα να χαράξει τον δρόμο για την καινούργια δεκαετία του ανδρικού τμήματος που την φετινή χρονιά μεγάλο στόχο έχει να προωθήσει τους ταλαντούχους παίκτες που βγάζει από τα σπλάχνα του οι οποίοι είναι και άριστοι μαθητές.

Οι παίκτες με τον προπονητή συνειδητοποιημένα και γνωρίζοντας ότι η φετινή χρονιά θα είναι η δυσκολότερη στην ιστορία του συλλόγου δουλεύουν σκληρά. Στόχος τους να πετύχουν όσο το δυνατό περισσότερες νίκες και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά. ΄΄Εντυπωσιακή΄΄ είναι η συμπεριφορά των έμπειρων παικτών προς τους νέους ταλαντούχους παίκτες που προσπαθούν να ακολουθήσουν τον δρόμο των Σάββα Σάββα, Παπαδόπουλου Αδάμ, Τουνγκελίδη Ευγένη, και Τορνικίδη Βασίλη οι  οποίοι συμμετέχουν στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου στην Γερμανία και στην Handball Premier.

 Η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει για να κρατηθεί στις κορυφαίες Ελληνικές ομάδες αλλά με τους δικούς της παίκτες. Δεν υπάρχει ομάδα υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα που να αγωνίζεται μόνο με τους δικούς της παίκτες, να βρίσκεται συνεχώς ψηλά και να παραχωρεί κάθε χρόνο τους καλύτερους της παίκτες τους οποίους παράγει σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού και της Ελλάδας. Ο ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 από ιδρύσεώς του αυτό έκανε και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα  χρόνια.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας για μια ακόμη φορά να βρεθούν και την φετινή χρονιά δίπλα στην ομάδα μας όπως και πέρυσι. Να τους ευχαριστήσουμε για την περυσινή στήριξή τους. Πώς να ξεχάσουμε ότι σε κρίσιμα παιχνίδια αγωνιστήκαμε στο Κραχτίδης μπροστά σε 1100 φιλάθλους και ότι στο μπαράζ ανόδου στην Α1 της Κατερίνης μας ακολούθησαν 100 Δραμινοί; Όλοι εμείς στην οικογένεια της ομάδας τους υποσχόμαστε ότι θα παλέψουμε για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

No comments