Π. Αποστολίδης: "Πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στον ΑΣΕ Δούκα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Π. Αποστολίδης: "Πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στον ΑΣΕ Δούκα"

Ρόλο “οργανωτή" στη φετινή ανδρική ομάδα του ΑΣΕΔ θα έχει ο έμπειρος πλέι μέικερ, Παναγιώτης Αποστολίδης, ο οποίος ανήκει πλέον στην "οικογένεια" του συλλόγου των εκπαιδευτηρίων του Δούκα.
Ο Βορειοελλαδίτης αθλητής, που την περσινή χρονιά έκανε εξαιρετική πορεία με τον Αερωπό Έδεσσας και φημίζεται για τις εκτελεστικές αλλά και τις οργανωτικές του ικανότητες, κατηφορίζει στην πρωτεύουσα για λογαριασμό του ΑΣΕΔ θέλοντας να βάλει και αυτός το “χεράκι” του για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στους στόχους που θέτει ενόψει της νέας σεζόν.

Πριν τον Αερωπό, ο Παναγιώτης Αποστολίδης αγωνίστηκε στον Φοίβο Συκεών ενώ γνωρίζει πολύ
καλά από πρωταθλητισμό μιας και έχει πανηγυρίσει τίτλους με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ τονίζει:
"Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στην ομάδα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ. Πηγαίνω σε ενα νεο περιβάλλον και σε ενα σύλλογο με τεραστιο κοινωνικό και αθλητικό έργο. Ο κύριος λόγος που επέλεξα να έρθω στο ΔΟΥΚΑ αφορά στο πολύ υψηλό επίπεδο των αθλητών που θα βρίσκονται στην ομάδα τη νέα χρονιά όπως επίσης και του προπονητικού team", τόνισε αρχικά ο έμπειρος πλέι μέικερ και συμπλήρωσε:
"Προσωπικός μου στόχος είναι να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε υψηλό επίπεδο για να μπορέσει η ομάδα μέσα από συλλογική δουλειά να σημειώσει νέες διακρίσεις και επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ και κυρίως τον Γρηγόρη Χατσαρουριάν για τον τρόπο που με πλησίασαν και μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Εύχομαι ψυχική και σωματική υγεία σε όλους τους αθλητές".

Πηγή ased.gr

No comments