Τουρνουά μικρών ηλικιών στην Λαμία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά μικρών ηλικιών στην Λαμία

Τουρνουά χάντμπολ στη Λαμία με την συμμετοχή πέντε συλλόγων και 120 παιδιών

Παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστα Γκαντή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λαμία το 4ο αναπτυξιακό τουρνουά μικρών ηλικιών της Κεντρικής Ελλάδας στις ηλικίες μίνι, παμπαίδες Β΄ και παγκορασίδες Β’.

Συμμετείχαν τα σωματεία Αμφικτύονες Λαμίας, Ακαδημία των Σπορ Καρδίτσας, Κένταυρος Αγριά Βόλου, Εύρυτος Βόλου και Larissa Handball Club με περισσότερα από 120 παιδιά. Επικεφαλής της
εκδήλωσης εκ μέρους της ΕΑΠ/ΟΧΕ ήταν ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιάννης Τσιάπας, ο οποίος δήλωσε:

«Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της ΕΑΠ/ΟΧΕ στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος στην Κεντρική Ελλάδα. Είναι το 4ο τουρνουά, έχοντας μία κυκλική διαδικασία να διοργανώνεται κάθε φορά σε διαφορετική πόλη. Το 1ο είχε πραγματοποιηθεί στη Λαμία, το 2ο στη Λάρισα και τον 3ο στον Βόλο, ενώ σκεφτόμαστε να κλείσουμε τη σεζόν με μία μεγάλη κεντρική διοργάνωση street handball. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται θεσμοθετημένα και οργανωμένα. Σκοπός είναι να γνωρίσουν τα νέα παιδιά περισσότερο το άθλημα, αλλά και να διαδοθεί περισσότερο στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα έχουμε και την δράση των κλιμακίων με παμπαίδες Α’ και Παίδες που δίνουμε συγκεκριμένες προπονητικές κατευθύνσεις».
Σημαντική ήταν η βοήθεια των προπονητών των ομάδων και συγκεκριμένα του Αποστόλη Πουγκακιώτη, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, Γιάννη Αθανασαράκη, Βασίλη Γκουράβα και Γεωργίας Παλούκη.

No comments