Πολύ κοντά στα μπαράζ ανόδου ο ΑΟ Ιωαννίνων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολύ κοντά στα μπαράζ ανόδου ο ΑΟ Ιωαννίνων

Την πορεία τους προς τα μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο στην Α1 κατηγορία, συνέχισαν οι γυναίκες του Α.Ο. Ιωαννίνων, οι οποίες έδειξαν να μην επηρεάζονται από τη μεγάλη σε διάρκεια διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας χάντμπολ (3ος Όμιλος) και επικράτησαν στη Βέροια επί του Φέρωνα με 17-23, παραμένοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Οι παίχτριες του ΑΟΙ πήραν από την αρχή το προβάδισμα απέναντι στη νεανική ομάδα του Φέρωνα, το οποίο διεύρυναν με την πάροδο του χρόνου για να λήξει το ημίχρονο με σκορ 6-12. Ανάλογη εικόνα και στην επανάληψη με τον ΑΟΙ να
ελέγχει το ρυθμό του αγώνα και στο τέλος να παίρνει τους δυο βαθμούς της νίκης με 17-23, και πλέον να χρειάζεται εναν βαθμό στα δυο παιχνίδια που απομένουν (εντός με Φίλιππο Βέροιας και εκτός με Αρίωνα Πτολεμαϊδας), για να οδηγηθεί και μαθηματικά στα μπαράζ για την Α1.

ΑΠΣ ΦΕΡΩΝΑΣ - ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 17-23
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 5-7, 5-8, 5-9, 6-12 (ημ), 7-14, 9-14, 12-17, 15-18, 15-20, 17-23 (τελ).
ΑΠΣ Φέρωνας: Α. Ζαγκλιβέρη, Αθ. Κατσικαρώνη, Ηλ. Καρανάτσιου (5), Κ. Ανδρονικίδου (8), Χρ. Εμμανουηλίδου, Σ. Γιαννακοβίτου (1), Β. Ματουλοπούλου, Ελ. Κερλίδη, Χρ. Κυρικλίδου, Αλ. Μαλακούση, Β. Λαζάρου (2), Μ. Αμπάρη, Ελ. Δασκαλάκη (1), Γ. Παπουτσή, Ε. Μακρή.

Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Ε. Βλαχοπούλου, Ηλ. Κείσογλου, Ελ. Ιωαννίδου (5), Μ. Δουμπού (1), Αμ. Τζελέπη, Στ. Μπλίζου, Κ. Μητκάνη (2), Μ. Εφαπλωματά, Π. Λιάκου, Σ. Σωτηροπούλου, Κ. Κυριαζή (3), Μ. Viller (5), Μ. Γκόγκου, Σ. Τραγουδαρά, Μ. Ζαμπαλά (1), Τ. Ιωάννου (6).

No comments