Τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ

Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα της Νέας Ιωνίας που έγινε φαβορί για μία θέση στην πρώτη τριάδα

Μία μεγάλη έκπληξη συντελέστηκε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Handball Premier καθώς ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ επικράτησε 27-23 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας παρά τις απουσίες των Πρσκάλο και Λεωνίδα, έλεγξε πλήρως το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας διαφορά έξι τερμάτων και έφτασε τελικά στην μεγάλη νίκη. Ο «δικέφαλος» είχε προβλήματα στην επίθεση και δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του πολύ καλού Τσακνή.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση
μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στον τελικό. Αντίθετα η ομάδα της Νέας Ιωνίας ανέβηκε πλέον στην 3η θέση και είναι κοντά στο να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο προπονητής της ομάδας ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ Παναγιώτης Ιατρούδης είπε: «Παίξαμε ομαδικά και τα παιδιά κάλυψαν πολύ καλά τις απουσίες που είχαμε. Σιγά σιγά η ομάδα χτίζεται. Εγκλωβίσαμε τα ατού του ΠΑΟΚ με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

ΠΑΟΚ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 23-27
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 6-4, 7-4, 9-10, 12-12, 13-14 (ημχ.), 14-18, 16-21, 17-23, 20-24, 21-25, 23-27
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Ζάγκας, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 6, Τσεσμετζίδης, Νικολαϊδης, Κοκκώνης 1, Τσαμουρίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 1, Αλβανός 8, Τσαναξίδης 1, Κωστακίδης, Καραγκιοζόπουλος, Κυπραίος 1, Κεσίδης 1, Τριανταφύλλου.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Λαδάκης, Γκέρτσος 3, Μελετάκος, Ζαμπούνης 3, Ζαχάρης, Μπάρμπας, Γκουλές 6, Κεδέρης 4, Κατσίκης, Παπακυπριανού 7, Κουρέτας 1, Χελιώτης, Χάλαρης 2, Παπαδιονυσίου 1.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Χασκής, Κόκκινες: 57:34 Τριανταφύλλου, δίλεπτα: 7-6, πέναλτι: 7/7-5/6

*Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Στο 57:34 αποβλήθηκε ο αθλητής του ΠΑΟΚ Αστέριος Τριανταφύλλου γιατί μετά από δίλεπτη αποβολή απευθυνόμενος στον διαιτητή του είπε ‘’μπράβο βλάκα’’. Μετά το τέλος του αγώνα ο παράγοντας του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και απευθυνόμενος στους διαιτητές είπε: ‘’Εσείς οι δύο δεν πρόκειται να ξαναπαίξετε τον ΠΑΟΚ ούτε εδώ ούτε πουθενά’’».

φωτό gazzetta.gr

No comments