Γρηγορία Γκόλια: «Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγορία Γκόλια: «Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο»

Η Γρηγορία Γκόλια έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές τις και επεσήμανε στο PAOK24 τα σημεία που έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, η προπονήτρια του ΠΑΟΚ τόνισε :

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν. Άξιζαν τη νίκη και έκανα τα πάντα για να την κατακτήσουν. Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν δίπλα μας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Πλέον, έχουμε πάρει ένα μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι της Νέας Ιωνίας αλλά υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος μέχρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένες και στο
τελευταίο παιχνίδι. Να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρωτιά, να πάρουμε τη νίκη και να τα δώσουμε όλα στους τελικούς".

Για το ποια στοιχεία έδωσαν τη νίκη στο Δικέφαλο ανέφερε:

"Η συγκέντρωση, το πάθος και η άμυνα ήταν τα στοιχεία που μας χάρισαν τη μεγάλη νίκη. Ήμασταν εξαιρετικά συγκεντρωμένες στην άμυνα από την αρχή και δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στις αντίπαλες να μας αιφνιδιάσουν. Με αυτήν την άμυνα και η επίθεση λειτούργησε όπως πρέπει και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ αλλά και αυτά που βάλμαε αρκούσαν".

πηγή PAOK24

No comments