Πετάει για το όνειρο η ανδρών Κ20 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πετάει για το όνειρο η ανδρών Κ20

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του ΕURO 2016 το διάστημα 8-10 Απριλίου

Με προορισμό την Τιφλίδα, έχοντας ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί απόψε το βράδυ (22:30) η Εθνική Νέων για να πάρει μέρος στα προκριματικά του ΕURO 2016.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στον 6ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει το διάστημα 8-10 Απριλίου τις Γεωργία, Σερβία και Ισραήλ με την πρώτη ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Δανίας (28 Ιουλίου- 7 Αυγούστου).

Στην αποστολή μετέχουν –ως αρχηγός- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Βιολιτζής, οι
Ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Σεϊρεκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι αθλητές: Κρητικός, Τζάνος, Παπαπούλιος (Πανελλήνιος), Μπραουδάκης, Μωραίτης (ΑΣΕ Δούκα), Μελετάκος (Άρης Νίκαιας), Αραμπατζής, Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ), Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Θεωδορόπουλος (Αερωπός Έδεσσας), Ηλιόπουλος (Freiberg- Γερμανία), Μουτόπουλος (Pohlheim- Γερμανία), Πολύδωρος (Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κύπρου).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη, αλλά μέσα από δυσκολίες έρχονται και οι επιτυχίες. Κάναμε καλή προετοιμασία στο Άργος, ενώ παίξαμε και δύο φιλικά με τον Διομήδη. Είμαστε άτυχοι γιατί για άλλη μια χρονιά βρισκόμαστε σε όμιλο που προκρίνεται μία ομάδα. Σίγουρα η Σερβία είναι φαβορί για την πρόκριση, ενώ έχουμε μάθει ότι η διοργανώτρια Γεωργία προετοιμάζεται εδώ και δύο μήνες για αυτούς τους αγώνες. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα και πιστεύουμε σε τρεις καλές εμφανίσεις».

Το πρόγραμμα των προκριματικών
Παρασκευή 8 Απριλίου
15:00 Σερβία- Ισραήλ
17:00 Γεωργία- Ελλάδα

Σάββατο 9 Απριλίου
15:00 Ελλάδα- Σερβία
17:00 Ισραήλ- Γεωργία

Κυριακή 10 Απριλίου
13:00 Ισραήλ- Ελλάδα
15:00 Σερβία- Γεωργία

No comments