Την Δευτέρα 11 Απριλίου η ετήσια εκδήλωση του ΑΣΕ Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Δευτέρα 11 Απριλίου η ετήσια εκδήλωση του ΑΣΕ Δούκα

Το απόγευμα της Δευτέρας 11 Απριλίου (ώρα 18:00) θα πραγματοποιηθεί τελικά η ετήσια γιορτή του ΑΣΕ Δούκα, κατά την οποία - μεταξύ άλλων - θα βραβευτούν οι διακριθέντες αθλητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου (2014-2015).

Ουσιαστικά πρόκειται για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης "Κοπή Πίτας" του ΑΣΕΔ η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 29/2 και στη συνέχεια αναβληθεί λόγω του θανάτου του ιδρυτή και επίτιμου Προέδρου του ΑΣΕΔ. Ιωάννη Φ. Δούκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βραδιά θα αρχίσει με την προβολή ενός video αφιερωμένο στη μνήμη του εκλιπόντος, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγωνιστικοί απολογισμοί και οι βραβεύσεις των
αθλητών / ομάδων όπως είχαν προγραμματιστεί.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται 3 σημαντικές βραβεύσεις
ανθρώπων που με την πολυετή παρουσία τους στον ΑΣΕΔ "σφράγισαν" την πορεία των τμημάτων τους. Πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Γιώργο Γεωργιάδη, την παλαιότερη αθλήτρια της ομάδας Μπάντμιντον, Χριστίνα Διαμαντοπούλου, και τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος Μπάσκετ των τελευταίων πολλών χρόνων, Παντελή Ταρνατόρο.

Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί η επιταγή - μέρος των εσόδων του Μπαζάρ 2015 στον εκπρόσωπο της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" ως μια μικρή υποστήριξη του σπουδαίου κοινωνικού έργου που επιτελεί.

Τη βραδιά θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι και φίλοι Ρούλα Στίγκα και Γιάννης Ευδαίμων σε ένα θέατρο που αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να είναι κατάμεστο.

No comments