Στα μπαράζ για το F6 νεανίδων ο Φέρωνας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα μπαράζ για το F6 νεανίδων ο Φέρωνας

Σε ένα παιχνίδι, διαφήμιση του αθλήματος, το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ οι δυο τοπικές ομάδες, Φέρωνας και Φίλιππος, διεκδίκησαν την συμμετοχή τους στους αγώνες μπαράζ για το F6 του πρωταθλήματος χάντμπολ νεανίδων, με τον Φέρωνα να κερδίζει 28-24.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι αθλήτριες του Φιλίππου έδειξαν τις διαθέσεις τους και την απόφαση τους να διεκδικήσουν δυναμικά την πρόκριση τους. Προηγούνταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο παίζοντας με πάθος, επιτρέποντας στις αθλήτριες του Φέρωνα να παρακολουθούν από απόσταση αναπνοής το σκορ. Στην επανάληψη και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι παίχτριες του Φέρωνα αφυπνίστηκαν, έπαιξαν με περίσσευμα δύναμης και αντοχής, καθηλώνοντας
στην άμυνα τον Φίλιππο που του έλειπαν οι αναπνοές μέχρι τη λήξη του αγώνα. Η ταχύτητα, οι αυτοματισμοί και η σωστή αντίδραση του Φέρωνα στην πιεστική άμυνα του Φιλίππου ήταν χαρακτηριστικά στοιχεία του αγώνα.

Στοιχεία χαρακτηριστικά των αθλητριών του Φέρωνα ήταν η ομαδικότητα και η ωριμότητα που επέδειξαν, στοιχεία που έκριναν και το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, 28-24, με άριστη διαιτησία και το ροζ φύλλο του αγώνα επάξια να κατέχεται από το Φέρωνα με τα κορίτσια του να προετοιμάζονται πλέον για τους δυο αγώνες μπαράζ της Θεσσαλονίκης που θα γίνουν 5-7 Μαρτίου.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-6, 7-9, 10-13, 12-14, 14-15, 17-16, 17-17, 20-19, 22-20, 26-22, 28-24.

ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τσικίνας, Κουμιτσάρσκα) Ζαγκλιβέρη, Κατσικαρώνη, Λούρη 8, Κερίμη 5, Κυριακίδου, Ανδρονικίδου 1, Καρανάτσιου, Εμμανουηλίδου 3, Κερλίδου7, Κυρικλίδου 4, Γιαννακοβίτου, Ματουλοπούλου, Στεφούδη, Μαλακούση.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιούπης, Πρωτογέρης) Τσολοζίδου, Ζουμπουλίδου, Τσαγκερά 1, Καλμουκίδου 14, Σπυριδοπούλου 1, Ναco 1, Δελησάββα 1, Σαφαρίκα, Τσαναξίδου, Βλάχου, Τζουβάρα, Ντόβα, Θεοδοσοπούλου, Μαυρομάτη, Οσλανίτου, Χατζηευστρατίου.

Διαιτητές: Μπουγιάκας, Χατζηπαναγιωτίδης
Δίλεπτες: 5-4, Πέναλτι: 7-4.

No comments