Χασεκίδης: «Οι ανεγκέφαλοι έχουν τελειώσει» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Οι ανεγκέφαλοι έχουν τελειώσει»

Ο έφορος χάντμπολ του τμήματος γυναικών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο κλειστό γήπεδο της Μίκρας πριν, αλλά και μετά την επίθεση ανεγκέφαλων με καπνογόνα.

Στον Δικέφαλο υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τα όσα έγιναν στο κλειστό της Μίκρας από χούλιγκαν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Αμύντα. Ο έφορος χάντμπολ του ΠΑΟΚ Δημήτρης Χασεκίδης με αφορμή την διακοπή του αγώνα δήλωσε τα εξής:

«Ουσιαστικά είχαμε μία μικρή χαρά εδώ. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ακολουθούν την ομάδα χάντμπολ
είναι εξαιρετικοί, ήταν εδώ και ο Ιβάν Σαββίδης και θέλαμε να του δώσουμε μία μεγάλη χαρά... Κάποιοι ανεγκέφαλοι όμως, προφανώς οπαδοί άλλου σωματείου, έκαναν ότι έκαναν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος, γιατί κινδύνευσαν αρκετοί. Είναι μεγάλη ντροπή για όσους το έκαναν αυτό. Απαιτώ να τιμωρηθούν όπως τους αρμόζει», ανέφερε αρχικά ο έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, στο «Libero ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Υπήρχε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, απλά όπως φάνηκε δεν ήταν επαρκής. Έγινε ότι έγινε, αμαυρώθηκε το παιχνίδι, αλλά το γήπεδο τώρα καθαρίζεται και θα συνεχιστεί κανονικά ο ημιτελικός. Δεν πρέπει οι ανεγκέφαλοι να νομίζουν ότι κατάφεραν κάτι. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο μας. Πρέπει να έχουν όλοι αυτοσυγκράτηση και είναι καλό να μην κάνουμε κάτι ακραίο, είναι μία πρόκληση, αλλά καλό είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Αυτοί που το έκαναν αυτό, έχουν τελειώσει και το ξέρουν και οι ίδιοι».


No comments