Κι επίσημα Τσιλιμπάρης, Βουτσάς στον Φίλιππο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κι επίσημα Τσιλιμπάρης, Βουτσάς στον Φίλιππο

Την φανέλα του Φιλίππου θα φορέσει ο Κώστας Τσιλιμπάρης. Ο διεθνής τερματοφύλακας γύρισε από το εξωτερικό και επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης του Φιλίππου. Μιλώντας για την απόκτηση Τσιλιμπάρη, ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας τόνισε:

«Καλωσορίζω τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα Κώστα Τσιλιμπάρη στην οικογένεια του Φιλίππου. Του εύχομαι να είναι υγιής και με το ταλέντο του και τις ικανότητες του να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επιχειρηματία Γιώτη Ιορδανίδη, για την πολύτιμη βοήθεια της εταιρίας του Pizza Jordani, με την χορηγία της οποίας ολοκληρώθηκε αυτή η σπουδαία μεταγραφή,
καθώς επίσης και να τον καλωσορίσω στην διοικούσα επιτροπή του χάντμπολ του Φιλίππου, που από σήμερα είναι μέλος της».

Εκτός του Τσιλιμπάρη ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στην οικογένεια του Φιλίππου για να βοηθήσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Α1. Ο ίντερ Νίκος Βουτσάς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και εντάχθηκε στις προπονήσεις. Ο Νίκος Βουτσάς έπαιξε στον Φίλιππο την περίοδο 2008 – 2009. Νωρίτερα έπαιξε σε Αρχέλαο, Πανελλήνιο Κιλκίς ενώ μετά τον Φίλιππο έπαιξε στον Αερωπό και στον Αρχέλαο.

No comments