Επίσκεψη αγάπης στην Άρτα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επίσκεψη αγάπης στην Άρτα

Παίκτες του ΑΟ Πρωτέας Άρτας και του ΑΟ Αμβρακίας Κωστακιών, επισκέφθηκαν κατόπιν πρωτοβουλίας του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας το «Γηροκομείο Άρτας», δίνοντας χαρά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας μέγα Χορηγού του ΑΟ Πρωτέας Άρτας και του ΑΟ Αμβρακίας Κωστακιών, οι δύο ομάδες  επισκέφτηκαν το  το «Γηροκομείο Άρτας», δίνοντας χαρά στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Τον ΑΟ Πρωτέας Άρτας εκπροσώπησαν οι παίκτες της ομάδας, Vladan Vujanovic, Ηλίας
Τσούλος και Πάνος Τσέλιος, και τον ΑΟ Αμβρακίας Κωστακιών οι ποδοσφαιριστές Λεωνίδας Βερλέκης, Ιωάννης Γούλας και Δημήτριος Βαρέλης συνοδεία του προπονητή της ομάδας Δημήτριο Μπαλάφα, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Άρτας το Σάββατο 19.12.2015.

Στη συνάντηση οι παίκτες των δύο ομάδων συστήθηκαν, έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά, πρόσφεραν μελομακάρονα και χάρισαν χαρά και συγκίνηση στους ηλικιωμένους. Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αλλά και σε απορίες που είχαν οι ηλικιωμένοι για το άθλημα της χειροσφαίρισης. Όλοι οι παίκτες υποσχέθηκαν να επισκεφθούν ξανά τους νέους φίλους τους, ευχαρίστησαν την Διοίκηση για την εξαιρετική υποδοχή που τους επιφύλαξαν και κάλεσαν όσους ηλικιωμένους επιθυμούν να παρακολουθήσουν αγώνες των ομάδων τους.

Τα «Κοτόπουλα Άρτας» πρόσφεραν προϊόντα τους για το γιορτινό τραπέζι των ηλικιωμένων.

No comments