Κρίσιμο παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους στην Κυψέλη (19:00 websportstv.gr) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρίσιμο παιχνίδι για διαφορετικούς λόγους στην Κυψέλη (19:00 websportstv.gr)

Οι «Ολυμπιονίκες» υποδέχονται την «Ένωση» σε ένα ματς- φωτιά

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι θεωρείται το σημερινό στην Κυψέλη (19:00) για Πανελλήνιο και ΑΕΚ, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία γεγονότα στην «Ένωση». Οι γηπεδούχοι κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις εντός έδρας, έχοντας το απόλυτο 4 στα 4, το οποίο τους έχει φέρει -μαζί με ένα «διπλό» στην Κατερίνη- στους 10 πόντους στην 6η θέση της βαθμολογίας. Έναν βαθμό πιο ψηλά βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία ωστόσο περνάει αγωνιστική κρίση, που αποτυπώθηκε και στην ήττα από τον Δούκα.

Ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας είπε: «Οι δύο ομάδες παλεύουν για
διαφορετικούς στόχους. Είναι ιδιαίτερης σημασίας ο αγώνας και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ παλεύει για τους τίτλους και εμείς για την σωτηρία μας και κάθε πόντος είναι σημαντικός. Και οι δύο ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Εύχομαι –και λόγω της κρισιμότητας του αγώνα- να γίνει ένα δίκαιο και όμορφο παιχνίδι».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας τόνισε: «Δύσκολο παιχνίδι, ειδικά μετά την ήττα από τον Δούκα. Ο αγώνας είναι ζωής και θανάτου, πρέπει να τον κερδίσουμε οπωσδήποτε, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πλην της νίκης».

Στην παράδοση η ΑΕΚ έχει τρεις σερί νίκες στην Κυψέλη, ενώ ο Πανελλήνιος έχει να κερδίσει από τις 5 Δεκεμβρίου 2009 (26-24)

No comments