Γραμματικός: "Σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό" - Πέρρος: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικός: "Σοβαροί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό" - Πέρρος: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα"

Στη σοβαρότητα της ομάδας του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, στάθηκε ο προπονητής του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός που αναμένει τη διάγνωση των τραυματισμών των Οικονόμου και Τάσιτς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενω ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Πέρρος στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο Ποσειδώνας ήταν η καλύτερη ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικος: "Είμασταν καλά προετοιμασμένοι και παρουσιαστήκαμε σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι Εσθονοί παρουσίασαν το ίδιο πρόσωπο όπως και στο Λουτράκι, με δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες,
αλλά καταφέραμε να τους εγκλωβίσουμε αμυντικά. Όσες φορές βάλαμε ρυθμό, δημιουργήσαμε ρήγματα στην άμυνα τους, τα οποία εκμεταλλεύτηκαμε, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να είμαστε μπροστά στο σκορ.

Προς το τέλος λόγω της κούρασης, κάναμε δύο τρια εύκολα λάθη και γι' αυτό δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Από τη μία είμαι ευχαριστημένος από την πρόκριση μας, από την άλλη μας στοίχισε πολύ ακριβά με τους τραυματισμούς του Οικονόμου και του Τάσιτς. Συνεχίζουμε ως έχει. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ιστορική πρόκριση Ποσειδώνα."

Γιώργος Πέρρος: "Μεγάλη πρόκριση σε μια δυσκολη έδρα. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είχε αφήσει ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης. Ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνιδι. Εμείς δείξαμε στο γηπεδο οτι είμασταν καλύτερη ομάδα. Συγχαρητηρήρια στους συμπαιχτες μου."

No comments