Νίκος Γραμματικός: "Ρεαλιστικός στόχος η πρόκριση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκος Γραμματικός: "Ρεαλιστικός στόχος η πρόκριση"

Την Κυριακή στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου, η ομάδα του Ποσειδώνα δίνει τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της, με αντίπαλο την Εσθονική ομάδα HC VILJANDI, για το 2ο γύρο του EHF Challenge Cup. Η διοίκηση του συλλόγου, έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες και με ανακοίνωση της καλεί όλο τον κόσμο της περιοχής να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια για πρόκριση της ομάδας, που εκπροσωπεί την περιοχή στην Ευρώπη.

Για την αναμέτρηση ο προπονητής του ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός δήλωσε στο Greek Handball: "Η Viljandi είναι μια ομάδα με κυρίαρχα τα χαρακτηριστικά του χάντμπολ της Σκανδιναβίας, όπως η
αμυντική λειτουργία και η δύναμη. Παρόλα αυτά είναι μια ομάδα, η οποία είναι στα μέτρα μας και θεωρώ ότι ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση, είναι αρκετά ρεαλιστικός. Στη δεύτερη χρονιά μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είμαστε πιο έμπειροι να διαχειριστούμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Από μέρους μας είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και με τη στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε στη νίκη με ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό αγώνα στην Εσθονία" 

No comments