Μάλλιος: "Το Danaon cup βοηθά την ανάπτυξη του αθλήματος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μάλλιος: "Το Danaon cup βοηθά την ανάπτυξη του αθλήματος"

Παρών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αργολίδας θα είναι ο Χάρης Μάλλιος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις τεράστιες επιτυχίες της ομάδας του Διομήδη, καθώς είχε αναδειχθεί MVP στον τελικό του Challenge Cup του 2012, MVP του Ελληνικού Πρωταθλήματος το 2014 και καλύτερος playmaker τις χρονιές 2012 και 2014.

Ο Χάρης, που φέτος αγωνίστηκε στη Γερμανική Stralsunder H.V., έχει αγωνιστεί για 11 χρόνια (1999 – 2010) στον Πανελλήνιο, από το 2010 έως και το 2012 στον Διομήδη, για μια χρονιά (2012-2013) στη Γερμανική Springe και πέρσι επέστρεψε και πάλι στον Διομήδη, με τον οποίο κέρδισε το 4ο προσωπικό του Πρωτάθλημα, καθώς τα δύο είχε κερδίσει με τον Πανελλήνιο το 2006 και το 2007 και με τον Διομήδη το 2012. Στην Εθνική ομάδα έχει 50 εμφανίσεις με 80 συνολικά γκολ. Ο Χάρης δήλωσε για τον ερχομό του στο Danaon Cup:


“Είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που μας περιβάλλουν στις μέρες μας να υπάρχουν υγιείς σύλλογοι όπως ο Διομήδης Άργους, οι οποίοι να στηρίζουν με όλα τα μέσα που διαθέτουν και να καταφέρνουν να διοργανώνουν μεγάλα τουρνουά διεθνούς εμβέλειας, όπως το DANAON CUP, το οποίο προάγει και βοήθα την ανάπτυξη του αθλήματος. Τέτοιες διοργανώσεις ανεβάζουν το επίπεδο του ελληνικού handball και δίνουν την ευκαιρία στους νέους αθλητές να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Είδαμε πρόσφατα και το τουρνουά (ΛΟΥΞ CUP 2015)με πόση επιτυχία στέφθηκε και πόσο ικανοποιημένοι έμειναν άπαντες. Εύχομαι στο μέλλον να γίνονται ακόμα περισσότερα τουρνουά ανάλογου κύρους, γιατί η ανάπτυξη είναι βασικό συστατικό της περαιτέρω γιγάντωσης του ελληνικού handball. Από την μεριά μου είμαι πολύ χαρούμενος που θα παρευρεθώ και θεωρώ υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε το άθλημα που αγαπάμε”.

No comments