ΠΑΟΚ: «Απολογούμαστε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ: «Απολογούμαστε»

Δεν λένε να σταματήσουν οι ανακοινώσεις για τον δεύτερο τελικό της Α1 του χάντμπολ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ, που με ανακοίνωση του απαντά στον Διομήδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η παρούσα απαντητική επιστολή αποτελεί το μεγαλύτερο παράσημο για το σύλλογο σας, αφού καταφέρατε ο μεγάλος αθλητικός οργανισμός του ΠΑΟΚ να ρίξει το βλέμμα του επάνω σας έστω και για 5 λεπτά, απαντάμε επί της ουσίας των καταγγελιών σας.
Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και τις συνθήκες του αγώνα και τις δήθεν τερατώδεις καταστάσεις που βιώσατε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι αν επιζητούσαμε να δημιουργήσουμε συνθήκες «έδρας» θα
διοργανώναμε τον αγώνα στο Κλειστό της Μίκρας χωρητικότητας 1000 θεατών και όχι στο αχανές PAOK SPORTS ARENA των 8500 θεατών, δίνοντας σας την ευκαιρία να αγωνισθείτε και να φωτογραφηθείτε στο μεγαλύτερο κλειστό ιδιόκτητο γήπεδο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης όπου διεξάγονται αγώνες handball.

«Απολογούμαστε» γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ακούστηκε κανένα σύνθημα για την ομάδα σας και την πόλη σας, όπως αντίθετα έγινε για τον ΠΑΟΚ, την Μακεδονία και την ελληνικότητα της στο κλειστό – στρούγκα που χρησιμοποιείτε ως έδρα.
«Απολογούμαστε» γιατί δεν ακούστηκε κανένα σύνθημα για τις μάνες αθλητών σας όπως αντίθετα έγινε με δικούς μας αθλητές στην έδρα σας.
«Απολογούμαστε» γιατί φιλοξενήσαμε ως μη οφείλαμε τους τριάντα περίπου οπαδούς σας σε προστατευμένο σημείο του γηπέδου, κάποιοι εκ των οποίων φρόντισαν να εμφανισθούν με διακριτικά αθηναϊκών ποδοσφαιρικών ομάδων προκειμένου να προκαλέσουν.
Τέλος «απολογούμαστε» για το αυθόρμητο χειροκρότημα των φιλάθλων μας προς την ομάδα σας κατά την αποχώρηση της από τον αγωνιστικό χώρο αφού πρώτα παρέλαβε τα μετάλλια της δευτεραθλήτριας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ βάσει του φύλλου αγώνος κατηγορείται για συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τα καταγγελλόμενα από εσάς.

Όσον αφορά φωτογραφίες των security τις οποίες τραβήξατε δίκην δειχτούληδων της κατοχής αποδεικνύετε ότι εκτός από χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος και κάποιων «Μαυρογιαλούρων» της πολιτικής έχετε και άλλες ικανότητες τις οποίες τακτικά εξασκείτε.

Σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα αν ίσχυαν αυτά που ισχυρίζεστε και προσπαθείτε να αποδείξετε μέσω κοπτοραπτικής σας υπενθυμίζουμε ότι είχατε το δικαίωμα να καταθέσετε ένσταση, δικαίωμα το οποίο ουδέποτε ασκήσατε , και πως θα μπορούσατε άλλωστε για έναν αγώνα διαφήμισης του αθλήματος ο οποίος μπορεί να προσελκύσει νέους αθλητές.

Γι΄αυτή τη διαφήμιση του αθλήματος ο ΠΑΟΚ συνέβαλε μέσω των γηπεδικών του εγκαταστάσεων , του ονόματος του και του ειδικού βάρους της φανέλας του. Καταλήγοντας , ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που δεν έπεσαν στη παγίδα να απαντήσουν στις προκλήσεις της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία μοναδικό σκοπό είχε να προκαλέσει τη διακοπή του αγώνα».

No comments