Κάθε συμμετοχή ενισχύει το "Χαμόγελο του Παιδιού" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κάθε συμμετοχή ενισχύει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Tο κοινωνικό του πρόσωπο αναδεικνύει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β', Παγκορασίδων Β' και Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών «Λουξ Cup U13 2015», που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου, καθώς απόφαση των διοργανωτών είναι μέσω της συμμετοχής των αθλητών, αλλά και του κόσμου να ενισχυθεί η δράση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενός δραστήριου εθελοντικού οργανισμού με σπουδαία προσφορά, που στόχο έχει να μην σβήσει από κανένα παιδί το χαμόγελο.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την οργανωτική επιτροπή, από τη συμμετοχή κάθε αθλητή-
αθλήτριας στο «Λουξ Cup U13 2015» θα διατεθούν απευθείας 2 ευρώ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ως μία ελάχιστη προσπάθεια ενίσχυσης των δραστηριοτήτων του, κύριο μέλημα του οποίου είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Παράλληλα, εκπρόσωποι του εθελοντικού οργανισμού θα παρευρεθούν στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης που θα γίνει το Σάββατο 20 Ιουνίου, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν παιδιά από το Σπίτι του οργανισμού, στο Αίγιο.

Ακόμη, την Τρίτη 23 Ιουνίου στη μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση που θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου, στην «καρδιά» της Πάτρας, στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του «Λουξ Cup U13 2015», θα επισκεφθούν το μπαζάρ του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύοντας το δύσκολο έργο του.

Τέλος, στις σκέψεις των διοργανωτών και των εκπροσώπων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι στα κυλικεία των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες να τοποθετηθούν κουμπαράδες του εθελοντικού οργανισμού για την οικονομική ενίσχυση του έργου του.

Οι μικροί αθλητές και οι αθλήτριες του «Λουξ Cup 2015» είναι έτοιμοι να... σκοράρουν για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και καλούν όλους τους Πατρινούς να ενισχύσουν την προσπάθειά τους, συμμετέχοντας σε όλες τις αγωνιστικές και πολιτιστικές δράσεις, «αγκαλιάζοντας» τη μεγάλη αυτή γιορτή του αναπτυξιακού χάντμπολ.

No comments