Μίλησε η εμπειρία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μίλησε η εμπειρία

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, από την δευτεραθλήτρια ομάδα του Πανελληνίου Γ.Σ. Ο Κένταυρος κατάφερε να κοιτάξει στα ίσια την ομάδα των "Ολυμπιονικών"  για 40 λεπτά, έχοντας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την πρωτοπορία στο σκορ και δημιουργώντας την αίσθηση στους αρκετούς φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΕΑΚ, ότι μπορούσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Αγριάς,φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις στο τελευταίο 15λέπτο και έτσι ο Πανελλήνιος με την εμπειρία των παικτών του, αλλά και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ευστοχία του από τη γραμμή των 7 μέτρων (πέτυχε 7 γκολ στα 9 πέναλτι που εκτέλεσε, όταν οι
νεαροί αθλητές του Κενταύρου αστόχησαν και στα 3 πέναλτι που εκτέλεσαν), πήρε την νίκη.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα εντός ντέρμπι από το πρώτο λεπτό, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Οι άμυνες είχαν την τιμητική τους στο πρώτο ημίχρονο, που βρήκε ισόπαλες τι δύο ομάδες με σκορ 9 - 9.  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κένταυρος Αγριάς με ένα ξέσπασμα πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων 12 - 9. Οι παίκτες του Πανελληνίου κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, και να περάσουν μπροστά στο σκορ στο 40ο λεπτό (12 - 13). Στο κρίσιμο εκείνο σημείο, οι δύο συνεχόμενες δίλεπτες αποβολές των Μιμίκου και Κρατήρα δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των παικτών του Κενταύρου και διεύρυναν τη διαφορά για την ομάδα της Κυψέλης (13 - 16).

Στο τελευταίο 15λέπτο η ομάδα του Πανελληνίου διεύρυνε την διαφορά υπέρ της και πήρε την νίκη με σκορ 19 - 24. Μια νίκη που την φέρνει οριστικά (ότι και αν γίνει στις επόμενες δύο αγωνιστικές) στη 2η θέση του ομίλου.

Κένταυρος Αγριάς - Πανελλήνιος Γ.Σ.  19 - 24
Πεντάλεπτα: 1-1, 4-3, 6-5, 7-7, 8- 8, 9-9 (ημ.) 12-11, 12-13, 13-15, 14-18, 17-22, 19-24 (τελ)

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης (τερ.), Καρατοσίδης (τερ.), Κρατήρας, Κουρίδης, Καρανάσιος (2), Κεφαλάς (1), Αστέρης (5), Σκετόπουλος, Ανδρέου (4), Ζωναρόπουλος (4), Νούλης (1), Μιμίκος (2), Μπότσαρης, Λοίζου.

Πανελλήνιος: Τζάνος (τερμ.), Παζάρογλου (τερμ.), Μπαρίκος, Κοτελίδας (4), Χιωτέλης (1), Λέκκας (1), Χατζόπουλος (8), Ταουσάνης Αθ. (1), Χειβιδόπουλος (3), Κουτρουμπής (4), Πριόβολος (2), Κοντούλης,

Δίλεπτα: 6 - 4
Πέναλτι: 0/3 - 7/9 

No comments