Μόνο 4.100 θεατές. Οι τιμές εισιτηρίων και τα μέτρα των τελικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μόνο 4.100 θεατές. Οι τιμές εισιτηρίων και τα μέτρα των τελικών

Ανακοινώσεις σχετικά με τα οριστικά μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν, ύστερα από την τελική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, για τους τελικούς ανδρών και γυναικών. Δυστυχώς ο αριθμός των εισιτηρίων του τελικού ανδρών, μειώθηκε κατά 1.000 από την προηγούμενη απόφαση και έτσι σε περίπτωση που θα διατεθούν όλα τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις, στο γήπεδο θα προσέλθουν 4.100 θεατές. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“ΟΧΕ: Οριστικοποιήθηκαν ο αριθμός των θεατών, οι τιμές και τα μέτρα ασφαλείας των Τελικών του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών"

Η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια των Τελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, θα κοστίζουν 5 Ευρώ για
τον 29ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών ΟΦ Νέας Ιωνίας- ΠΑΟΚ και 10 Ευρώ για τον 33ο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, τα οποία και θα διατίθενται με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.
Τα εισιτήρια θα είναι διαφορετικού χρώματος για κάθε ομάδα και διαφορετικού χρώματος αυτά που θα διατεθούν από την Ομοσπονδία.
Τα εισιτήρια που αφορούν τους φιλάθλους των ομάδων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦ Νέας Ιωνίας θα διατίθενται αποκλειστικά με μέριμνα των παραπάνω Σωματείων.
Τα εισιτήρια που αφορούν την Ομοσπονδία θα διατίθενται κυρίως από την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης (Κλειστό Μίκρας -3-) και από την ΟΧΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 56) για τους φιλάθλους που επιθυμούν να μετακινηθούν από την Νότιο Ελλάδα.
Η διάθεση τους θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015″.

Τα μέτρα ασφαλείας
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας των Τελικών του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών και Ανδρών, ΟΦ Νέας Ιωνίας- ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθούν 27 και 29 Μαρτίου 2015, αντίστοιχα στο PAOK Sports Arena.
Αποφασίστηκαν:
33ΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (29/3, 15:00)
Θα εκδοθούν από την ΟΧΕ 3.600 εισιτήρια και 500 προσκλήσεις
Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια
Η ομάδα της ΑΕΚ θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια
Η Ομοσπονδία 1.600 εισιτήρια και 500 προσκλήσεις για τους επισήμους.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθούν στις θύρες 16 έως 19 και θα εισέλθουν από τις θύρες 16 και 18. Η προσέλευση των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί μεμονωμένα από την Γεωργικής Σχολής και Αντ. Τρίτση. Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο και τα εισιτήρια θα παραληφθούν νωρίτερα και θα διατεθούν με μέριμνα του ΑΣ ΠΑΟΚ ονομαστικά σε κάθε φίλαθλο και με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας. Θα διατεθούν 10 διαπιστεύσεις για την ομάδα περιφρούρησης που θα διαθέσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα τοποθετηθούν στις θύρες 7 έως 10 και θα εισέλθουν από τις θύρες 7 και 8.
Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο και τα εισιτήρια θα παραληφθούν νωρίτερα και θα διατεθούν με μέριμνα του Σωματείου ΑΕΚ ονομαστικά σε κάθε φίλαθλο και με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας. Όσοι φίλαθλοι- εκδρομείς της ΑΕΚ θα κινηθούν με λεωφορεία, αυτά θα βρίσκονται αρκετά νωρίς πριν την έναρξη του αγώνα στα διόδια Ν. Μαλγάρων και θα οδηγηθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις σε ειδικό χώρο που θα καθοριστεί από τον επικεφαλής των μέτρων, όπου και θα ελεγχθούν και ακολούθως θα συνοδευτούν στο γήπεδο.
Όσοι κινηθούν οργανωμένα με λεωφορεία οφείλουν να αποστείλουν εγκαίρως στο Σωματείο ΑΕΚ όλα τα απαραίτητα στοιχεία και η ερασιτεχνική με την σειρά της θα τα γνωστοποιήσει στην Δ/νση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοχοι των 500 προσκλήσεων και των 1.600 εισιτηρίων που δικαιούται η ΟΧΕ θα εισέλθουν από τις θύρες 3 και 5 και θα καταλάβουν τις θέσεις VIP 1,2,3,4,5. Οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε θύρες φιλάθλων που θα έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε διαφορετικές θύρες.

29ΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΠΑΟΚ (27/3, 17:30)
Θα εκδοθούν από την ΟΧΕ 4.300 εισιτήρια και 500 προσκλήσεις
Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παραλάβει 1.500 εισιτήρια
Η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια
Η Ομοσπονδία 1.200 εισιτήρια, ακόμα 600 μηδενικά εισιτήρια για τις ακαδημίες χάντμπολ των Σωματείων της ευρύτερης περιοχής και 500 προσκλήσεις για τους επισήμους.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα τοποθετηθούν στις θύρες 16 έως 19 και θα εισέλθουν από την θύρα 18 και εφόσον απαιτηθεί από την θύρα 16.
Οι φίλαθλοι της Νέας Ιωνίας θα τοποθετηθούν στις θύρες 7 έως 9 και θα εισέλθουν από την θύρα 8.
Οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Η προσέλευση των φιλάθλων των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί μεμονωμένα.
Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε θύρες φιλάθλων που θα έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε διαφορετικές θύρες.
Οι κάτοχοι των 500 προσκλήσεων και των 1.200 εισιτηρίων που δικαιούται η ΟΧΕ θα εισέλθουν από την θύρα 3 και θα καταλάβουν τις θέσεις VIP 1,2,3,4,5.
Οι κάτοχοι των 600 μηδενικών εισιτηρίων (ακαδημίες χάντμπολ) θα προσέλθουν από την θύρα 13 και θα καταλάβουν τις θέσεις στα διαζώματα της θύρας 13.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι:
Ταξίαρχος κ. Τυριακίδης Θεόδωρος (Αναπληρωτής Διευθυντής Γ.Α.Δ.Θ.)
Ταξίαρχος κ. Ζησιμόπουλος Νίκος (Δ/ντης ασφάλειας Θεσσαλονίκης)
Αστυν. Δ/ντης κ. Μπουραζάνας Δημήτριος (Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης)
Αστυν. Δ/ντης κ. Μάλαμας Νικόλαος (Υποδ/ντης Επιτελείου Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης)
Αστυν. Δ/ντης κ. Μπασιούκας Θανάσης (Υποδ/ντης Επιτελείου Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης)
Αστυν. Δ/ντης κ. Βάκρινος Κώστας (Διοικητής Δ.Α.Ε.Θ.)
Αστυν. Υποδ/ντης Αθανασάκος Κων/νος (της Δ/νσης Ασφαλείας)
Α/Α Βέρρας Στέφανος (Διοικητής Α.Τ. Πυλαίας)
Π.Υ. Μπαθρέλλος Παναγιώτης (εκπρόσωπος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας)
Εκπρόσωποι ΟΧΕ κ.κ. Σπυρόπουλος Κων/νος (Β΄Αντιπρόεδρος), Σταυρακάκης Δημήτριος (Ειδικός Γραμματέας), Μαυρίδης Άγγελος (μέλος Δ.Σ.)
Εκπρόσωπος ΔΕΑΒ κ. Μπαχάς
Εκπρόσωποι ΑΣ ΠΑΟΚ κ.κ. Πετρίδης Γρηγόρης, Ζάγκας Νικόλαος, Χασεκίδης Δημήτριος.
Εκπρόσωποι ΑΕΚ κ.κ. Βρακόπουλος, Παλάγκος.
Εκπρόσωπος ΟΦ Νέας Ιωνίας δεν προσήλθε

H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
“O ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του τελικού κυπέλου Ηαndball Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Stoiximan.gr ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29/03/2015 και ώρα 15.00, στο PAOK SPORTS ARENA.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ Γηπ. Τούμπας θύρα 7 , από Δευτέρα 23/3/2015 έως και Πέμπτη 26/3/2015 ,από 10.00 έως 20.00 , εκτός της αργίας της 25ης Μαρτίου. Την Παρασκευή τα εισιτήρια θα διατίθενται από 09.00 έως 15.00 .
O ΠΑΟΚ παρέλαβε 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του οι οποίοι θα καταλάβουν τις θύρες 16-17-18-19 του σταδίου, ενώ η πρόσβαση στο PAOK SPORTS ARENA ,θα πραγματοποιηθεί μεμονωμένα από την Γεωργικής Σχολής και Αντωνίου Τρίτση.
Την ημέρα του αγώνα δε θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του σταδίου κατόπιν απόφασης της Γεν. Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης
Τιμή εισιτηρίου 10ευρώ.
Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: O ΑΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια του τελικού κυπέλου Ηαndball Γυναικών, μεταξύ των ομάδων Stoiximan.gr ΠΑΟΚ-ΟΦΝ ΙΩΝΙΑΣ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27/03/2015 και ώρα 17.30, στο PAOK SPORTS ARENA.
O ΠΑΟΚ παρέλαβε και διαθέτει 1.500 εισιτήρια για τις θύρες 16-17-18–19 του σταδίου.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ Γηπ. Τούμπας θύρα 7 , από Δευτέρα 23/3/2015 έως και Πέμπτη 26/3/2015 ,από 10.00 έως 20.00, εκτός της αργίας της 25ης Μαρτίου. Την Παρασκευή ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από 09.00 έως 15.00.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας”.

No comments