Επιστροφή στις νίκες για ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στις νίκες για ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ

Μετά από τρεις σερί ήττες ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με 30-21 τον ΓΑΣ Κιλκίς στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Έτσι η ομάδα του «εκπαιδευτικού ομίλου» έπιασε τον αντίπαλο της στους 9 πόντους. Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκαν οι Γκέρτσος, Λέκοβιτς, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν έπαιξε ούτε ο Πάβλοβιτς, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Καταφέραμε να νικήσουμε παρά τα προβλήματα απουσιών. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ευχαριστημένος δεν είμαι από τους 9 βαθμούς γιατί χάσαμε παιχνίδια
που δεν έπρεπε όπως με ΧΑΝΘ και Δούκα. Παρόλα αυτά είναι μια καλή παρακαταθήκη αυτοί οι βαθμοί για τον δεύτερο γύρο που θα έχουμε θεωρητικά ευκολότερο πρόγραμμα», σχολίασε ο τεχνικός του ΔΙΚΕΑΣ Θόδωρος Γκίνης.

Ο προπονητής του ΓΑΣΚ Γιάννης Λαζαρίδης είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΔΙΚΕΑ. Ήταν πολύ ανώτερος και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θέματα κούρασης τα αφήνουμε στην άκρη, αυτά είναι δικαιολογίες για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εμείς οφείλαμε να ήμασταν καλοί, αλλά δεν το κάναμε. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δούμε τι έφταιξε και η ομάδα παρουσίασε κακό πρόσωπο στα δύο τελευταία ματς».

ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 30-21
Τα πεντάλεπτα: 4-3, 7-7, 12-11, 14-13, 16-14, 16-15 (ημχ.), 18-15, 20-18, 23-18, 26-20, 27-20, 30-21
ΔΙΚΕΑΣ (Θόδωρος Γκίνης): Τσακνής, Καραμπουρνιώτης, Λέκοβιτς, Ζαχάρης 3, Φλώρος, Γκουλές 5, Κεδέρης 7, Γιαννόπουλος, Αθανασιάδης, Φίλης, Κουρέτας 2, Χελιώτης 1, Χάλαρης 6, Πάβλοβιτς 6, Μακρυγιάννης.
ΚΙΛΚΙΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Κοτανίδης, Κωνσταντινίδης, Δούγιας, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης, Δημάκης 1, Γουγλίδης, Μαυρόπουλος 2, Παπαδόπουλος 3, Σισμανίδης 5, Μέγκας, Γρηγοριάδης 10, Κοβλακάς, Μπαλάσκας.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 4-3, πέναλτι: 1/1-1/3

No comments