Κι επίσημα νέοι προπονητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κι επίσημα νέοι προπονητές

Σε μια λιτή αλλά ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννη Ανδριανού Ι. και του προέδρου της Ο.Χ.Ε. Κώστα Γκαντή, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη της Γ.Γ.Α., η τελετή απονομής των διπλωμάτων στους επιτυχόντες της Σχολής Προπονητών Χειροσφαίρισης Γ΄ Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 25 Απριλίου μέχρι και 21 Ιουλίου του 2014.

Την τελετή παρουσίασε ο Πρόεδος της Επιτροπής κ. Καρακάσης Δ., και έδωσε τον λόγο στον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Ανδριανό ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία πραγματοποίησης των σχολών προπονητών, αλλά και στον νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος αναρτήθηκε
σε διαβούλευση με τους αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. κ. Γκαντής, που με την σειρά του τόνισε την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση του ρόλου του προπονητή και του σκοπού που αυτός επιτελεί στα σωματεία και στην διαπαιδαγώγηση των νέων αθλητών. Τέλος ο διευθυντής της σχολής κ. Βαρελτζής παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία της σχολής αναφορικά με το πρόγραμμα σπουδών, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής της. Μετά το πέρας των ομιλιών ο ΣΥ.Π.Χ.Ε., δια του προέδρου και του ειδικού γραμματέα Μεσσήνη Π., έδωσε αναμνηστικές πλακέτες στον Υφυπουργό αθλητισμού, στον Παντελή Χατζηιϊωάννου, στον Διονύση Καρακάση και στον Κώστα Σταματιάδη, για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της σχολής προπονητών Χειροσφαίρισης μετά από 14 χρόνια στην Αθήνα.



Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των διπλωμάτων από τον Υφυπουργό αθλητισμού & πολιτισμού κ. Ανδριανό ατομικά στον κάθε ένα από τους 39 επιτυχόντες της σχολής με ονομαστική σειρά ως ακολούθως:



Αλβανό Αλέξη, Αντωνιάδη Χρήστο, Αποστολίδη Ηλία, Βαλούρδο Βασίλη, Βελιτσιάνο Στέφανο, Γεμελιάρη Κώστα, Γερουλάνο Αναστάσιο, Γιαννόπουλο Δημήτρη, Γκλαβόπουλο Θεόδωρος, Δημήτρουλας Χρήστος, Διαμαντόπουλος Αλέξης, Καρυπίδης Σάββας, Κοτελίδας Αλέξανδρος, Κοτελίδας Ευστράτιος, Κουλακάρης Αντώνης, Κουτρούλης Κίμων, Κουφουδάκης Νίκος, Κρεμόνας Ναπολέων, Κωνσταντέλλος Ιωάννης, Λεωνίδας Αντώνης, Μάλλιος Χαράλαμπος, Μπαλωμένος Σπύρος, Μπεκρής Ανδρέας, Μπελεχρής Γιώργος, Μπένιας Γιώργος, Πανούσης Γιάννης, Παππά Ελμίνα, Πολίτης Αντώνιος, Σκοδριάνος Νικόλαος, Στούμπης Δημήτρης, Ταράση Μαίρη, Τζιάρα Χρυσούλα, Τζουανόπουλος Δημήτρης, Τσιλιμπάρης Κωνσταντίνος, Φάμπατς Ζέλικο, Χατζηκωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Χατσίκας Ηλίας, Χήνος Γιάννης, Ψαθά Άννα.

No comments