Μεγάλο ενδιαφέρον στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλο ενδιαφέρον στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής

Με δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ΑΣΕ Δούκα και Ποσειδώνα Λουτρακίου το Σαββατοκύριακο. Στο Λουτράκι ο 5ος της βαθμολογίας Ποσειδώνας Λουτρακίου αντιμετωπίζει τον 6ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ. Οι γηπεδούχοι έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, αλλά μετά το «διπλό» επί του Δούκα η καλή ψυχολογία επανήλθε στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νέας Ιωνίας είναι σε φόρμα, έχοντας τρεις βαθμούς σε δύο ματς (νίκη με Αναγέννηση Βύρωνα και ισοπαλία με Διομήδη) με μεγάλο βαθμό δυσκολία, ωστόσο θα έχουν σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Ο βασικός πλέι μέικερ Θόδωρος Γκέρτσος θα κάνει αρθροσκόπηση στο γόνατο και θα λείψει για ένα
μήνα, ενώ ο αριστερός ίντερ Λέκοβιτς έχει πρόβλημα στο χέρι και εκτός απροόπτου δεν θα αγωνιστεί, ωστόσο επιστρέφει ο Ζαχάρης που αναμένεται να καλύψει το κενό του.
«Θέλουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και να έχουμε μεγαλύτερη θέληση και ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι σε φόρμα και δεν έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς», σχολίασε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός, ενώ ο Θόδωρος Γκίνης για λογαριασμό του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ είπε: «Σε κάθε ματς επιδιώκουμε να δείχνουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοση μας, αλλά είναι φυσιολογικό. Παίζουμε σε κάθε ματς για την νίκη».

Στην Πολιτεία η ΑΕΚ
Για δεύτερο σερί ματς η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο κλειστό της Πολιτείας, έχοντας ως αντίπαλο τον Δούκα. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» παραδόξως έχει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας απ' ότι εντός κόντρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στα τελευταία τρία ματς, έχει κερδίσει δύο φορές, ενώ συνολικά σε 15 αγώνες, η «Ένωση» έχει εννιά νίκες, ο Δούκας πέντε, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο. «Αν παίξουμε σοβαρά, έχουμε τον πρώτο λόγο. Όλες οι ομάδες κρύβουν κινδύνους», σχολίασε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας.

Τετάρτη 19/11/2014
Α1 Ανδρών (8η αγωνιστική)
Λουτρακίου 18:00, Ποσειδών Λουτρακίου- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Νικολίτσας)
Πολιτείας 21:00 ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα (Τσάκωνας- Ανταλής, Κυριακούλιας)

No comments