Ι. Γαλάνης: "Είμαστε μαχητές θα το αποδείξουμε στο γήπεδο" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ι. Γαλάνης: "Είμαστε μαχητές θα το αποδείξουμε στο γήπεδο"

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται το Σάββατο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Α2 ανδρών, όπου δυο από τα φαβορί για την άνοδο, Ιωνικός και Βριλήσσια θα συναντηθούν μεταξύ τους σε ενα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20:00 στο γήπεδο του Ιωνικού. Οι φιλοξενούμενη ομάδα, παρά τα προβλήματα τραυματισμού βασικών παιχτών, ετοιμάζεται με πυρετώδης ρυθμούς υπο τις οδηγίες του Γιάννη Γαλάνη,  ο οποίος δήλωσε στο Greek handball:

"Πάμε το Σάββατο σε μια σπουδαία έδρα να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Διαθέτει έναν από τους καλύτερους  παίχτες αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα τον Σπύρο
Μπαλωμένο που πλαισιώνεται από ταλαντούχα παιδιά και καλούς αθλητές. Δύναμη τους είναι το γρήγορο παιχνίδι και τα καλά ίντερ που μοιράζουν το παιχνίδι. Σαν αθλητής αυτά τα ματς πάντα μου έδιναν υψηλό κίνητρο και αυτό θέλω να μεταδώσω και στους παίχτες μου. Το άγχος το έχει ο Ιωνικός καθώς παίζει στην έδρα του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, θα δει ένα πολύ ωραίο ματς που εκτιμώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τα Βριλήσσια φημίζονται για την μαχητικότητα τους και αυτό θα το αποδείξουμε στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών (Βαμβακάς, Τσικογιαννόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου, Τσούνης). Εκτός της νίκης, στόχος του παιχνιδιού μας είναι να πάρουν εμπειρίες τα νέα παιδιά της ομάδας, που πάνω τους φτιάχνουμε τα Βριλήσσια!!!"

No comments