Νίκη του Εσπέρου στο ντέρμπι των νεοφώτιστων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη του Εσπέρου στο ντέρμπι των νεοφώτιστων

Μεγάλη νίκη μέσα στο Βόλο επί του Κένταυρου Αγριάς, πήρε ο Έσπερος Καλλιθέας, στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων που ανέβηκαν φέτος στην Α2 Ανδρών. Με αυτή του τη νίκη, ο Έσπερος, κατάφερε να κερδίσει με το καλημέρα τους -2 βαθμούς με τους οποίους ξεκίνησε το πρωτάθλημα και να βλέπει με αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κένταυρος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων στο 19' (7-4), αλλά οι έμπειροι παίκτες του Εσπέρου, με
αιχμή του δόρατος τους Βρεττό και Καραμαγκέλα στην επίθεση, εκμεταλλευόμενοι τις 4 δίλεπτες αποβολές του Κένταυρου και με πολύ καλή άμυνα απέναντι στους νεαρούς παίχτες του Γιάννη Τσιάπα, κατάφεραν να ισσοροπήσουν το παιχνίδι και με ενα επι μέρους 0:5 πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενοι με 7:9. Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσουμε στο τελικό σκορ 18:24

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Τα δεκάλεπτα: 3-2, 7-5, 7-9, 11-15, 14-19. 18-24.

Κένταυρος Αγριάς (Τσιάπας): Καραπαναγιωτίδης, Καρατοσίδης, Νούλης (1), Μπότσαρης (3), Λαγδός, Ασαρίδης (2), Μιμίκος (3), Κεφαλάς (1), Ζωναρόπουλος (2), Κρατήρας, Αστέρης (5), Λοίζου, Κουρίδης, Αδάμ (1), Σκετόπουλος, Καρανάσιος.

Έσπερος Καλλιθέας (Αϊβαλιώτης): Χάρος (1), Κοτελίδας (2), Παπαδημητρίου, Μπακαβέλος, Δαλέκος, Βρεττός (7), Μασουρίδης, Καραμαλέγκας (6), Φωτόπουλος, Τσαφαντάκης (2), Ανδρώνης (4), Γραμματικόπουλος, Πανταζής, Μάνθος (2).
Διαιτητές: Γούσιας - Παπαματθαίου
Δίλεπτες: 4 - 4
Πέναλτι: 0/0 - 3/5

No comments