Πλήρης η ΑΕΚ χωρίς Σανίκη ο Φίλιππος σήμερα στις 14:30 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλήρης η ΑΕΚ χωρίς Σανίκη ο Φίλιππος σήμερα στις 14:30

Oλοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με το εξ' αναβολής παιχνίδι ΑΕΚ- Φίλιππος Βέροιας που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κορωπίου και θα αρχίσει στις 14:30. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι  Βήτας- Σκλαβενίτης και παρατηρητής  ο κ. Νικολίτσας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ από την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης αφού εκδόθηκε το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του Βόσνιου δεξιού ίντερ Νταμίρ Χόντο, ενώ για τον Φίλιππο ο Χρήστος Τζουβάρας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σανίκη και με τον Μπαντή να είναι αμφίβολος.

«Δοκιμασία εκτός έδρας»

Για τον προπονητή του Φίλιππου Βέροιας Χρήστο Τζουβάρα το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο εκτός έδρας την φετινή σεζόν, έχοντας δύο στα δύο στη Βέροια. «Είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι μία δοκιμασία για εμάς, η πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Έχουμε κάποια προβλήματα με τον Σανίκη που είναι τραυματίας και ο Μπαντής που είναι αμφίβολος. Η ΑΕΚ παρότι έχασε σπουδαίους παίκτες, συνεχίζει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη με έμπειρους αθλητές στο ρόστερ της. Πιστεύω θα κριθεί στην απόδοση των τερματοφυλάκων και στις άμυνες», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

«Είμαστε σε περίοδο... χτισίματος»
Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Κώστας Τσιλιμπάρης, επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο. Φαίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς προγνωστικά, όλα είναι ρευστά. Εμείς είμαστε σε μία περίοδο... χτισίματος της ομάδας, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Σε όλα τα ματς κυνηγάμε την νίκη. Σαφώς ο Φίλιππος είναι πιο ενισχυμένος και πιο έμπειρος από πέρσι. Σίγουρα όλα κρίνονται στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν είναι όμως έτοιμη 100%, όλα είναι σχετικά».

No comments