Ο Δ. Δημητρούλιας για το παιχνίδι με το Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δ. Δημητρούλιας για το παιχνίδι με το Κιλκίς

Δηλώσεις για το νικηφόρο παιχνίδι με το Κιλκίς, έκανε ο προπονητής του Διομήδη Δ. Δημητρούλιας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς για μας. Εμφανίσαμε εκνευρισμό και λάθη στα πρώτα λεπτά όμως στη συνέχεια του αγώνα και μέχρι το 50’ βγάλαμε το κύριο χαρακτηριστικό ειδικά της φετινής ομάδας που είναι άμυνα και τρέξιμο και χτίσαμε προοδευτικά μια διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα έβγαλε ενέργεια και πάθος ,πράγμα που είναι προϋπόθεση για οτιδήποτε θα επιδιώξουμε φέτος και ειδικά γι’ αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ο Μάστορας ήταν αρχηγός σε όλα τα επίπεδα, ο Μπάμπης και ο Τέο πολύ εύστοχος και συνεπής
στην άμυνα, ο Λέφας ήταν «Ζαραβίνας», ενώ ο Νungo και ο Λόϊ σταθερότατοι με σημαντικές επεμβάσεις. Ο Άκης και ο Σάμι κράτησαν  τη ζώνη τους στην άμυνα με πολύ χαμηλό παθητικό. Από τους νεότερους αθλητές περιμένω να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητες τους, αλλά και στης ομάδας και να μπαίνουν στο γήπεδο με νοοτροπία πρωταθλητή.

Ο Λούκα είχε για άλλο ένα ματς διάρκεια στα αμυντικά του καθήκοντα και δείχνει σημεία προόδου στις απαιτήσεις της επίθεσης μας. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως όλες οι πρεμιέρες είχαν γεμάτα γήπεδα και εύχομαι το επόμενο Σάββατο να δούμε την Κίο γεμάτη στον αγώνα με τη Χ.Α.Ν.Θ., προκειμένου οι παίχτες μας να νιώσουν πως η τοπική κοινωνία τους ακολουθεί σ’ αυτήν την μεγάλη τους προσπάθεια".

No comments