Φοίβος Συκεών και Βασίλης Σκανδάλης συνεχίζουν μαζί (video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φοίβος Συκεών και Βασίλης Σκανδάλης συνεχίζουν μαζί (video)

Ο Φοίβος Συκεών ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Σκανδάλη για τη σεζόν 2014-15, ύστερα μετά από μία σεζόν όπου επιτεύχθηκαν οι αγωνιστικοί στόχοι και ξεκίνησε η υλοποίηση του πλάνου αγωνιστικής ανάπτυξης της ομάδας, ο Φοίβος Συκεών και ο Βασίλης συνεχίζουν την κοινή πορεία τους.

«Με τον Βασίλη Σκανδάλη είχαμε μία άψογη συνεργασία στην προηγούμενη σεζόν και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει. Η παραμονή στην Α1 δεν ήταν το προαπαιτούμενο για να κριθεί επιτυχημένη η συνεργασία μας», τόνισε ο πρόεδρος του Φοίβου, Αντώνης Σαουλίδης και πρόσθεσε: «Στο Φοίβο Συκεών βάζουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο ομάδας, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση των ακαδημιών μας και με γνώμονα τη διαρκή αγωνιστική βελτίωση. Από την πλευρά της διοίκησης θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στον
προπονητή και στους αθλητές μας τις προϋποθέσεις για να δουλεύουν απερίσπαστοι μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα μέσα από ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πλάνο marketing και με μία νέα επικοινωνιακή πολιτική θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα».

 Από την πλευρά του ο Βασίλης Σκανδάλης εγκαινίασε το νέο κανάλι του Φοίβου Συκεών στο youtube με μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναλύει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, κάνει τον απολογισμό της περσινής σεζόν, μιλάει για την πολιτική των μεταγραφών και αναφέρεται στις συνθήκες που υπάρχουν στον Φοίβο.


No comments