Χωρίς ελληνική συμμετοχή το CL ανδρών την επόμενη χρονιά....... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χωρίς ελληνική συμμετοχή το CL ανδρών την επόμενη χρονιά.......

Η Εκτελεστική Επιτροπή της EHF, συνεδρίασε στο Umag της Κροατία, έλαβε την απόφασή για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο VELUX EHF Champions League την περίοδο 2014/15. Δυστυχώς σε αυτές τις ομάδες δεν περιλαμβάνεται Ελληνικός σύλλογος

Εννέα αιτήματα για επιπλέον θέσεις
Η επόμενη σεζόν είναι η πρώτη με ένα το νέο σύστημα κατανομής των θέσεων για το EHF Champions League. Μόνο η Γερμανία και η Ισπανία έχουν δύο θέσεις, ενώ συμφωνα με το νέο σύστημα οι υπόλοιπες ομοσπονδίες είχαν τη δυνατότητα να ζητήσουν επιπλέον της μιας θέσεις.


Εννέα αιτήσεις υποβλήθηκαν για επιπλέον θέση από τους συλλόγους: Pick Szeged (HUN), Orlen Wisla Plock (POL), Aalborg Handbold (DEN), Vardar Skopje (FYROM), Gorenje Velenje (SLO), Paris St. Germain (FRA), Montpellier AH (FRA), Eskilstuna (SWE) and Junior Fasano (ITA).

Μετά την αξιολόγηση αυτών των αιτήσεων, σύμφωνα με τα κριτήρια γηπέδου, προσέλευσης θεατών, τηλεοπτικού ενδιαφέροντος  και θέματα marketing, τα ακόλουθα αιτήματα έγιναν δεκτά:Pick Szeged (HUN), Orlen Wisla Plock (POL), Aalborg Handbold (DEN) Vardar Skopje (FYROM), Paris St. Germain (FRA) and Montpellier Agglomeration HB (FRA) και Junior Fasano (ITA) που έλαβε επίσης έγκριση, αλλά στην προκριματική φάση. Τα αιτήματα από Gorenje Velenje (SLO) και Eskilstuna (SWE) δεν εγκρίθηκαν.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε EHF ότι λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Ουκρανία, η ουκρανική ομάδα HC Motor Ζαπορόζιε, αν δεν είναι σε θέση να παίξει εντός έδρας αγώνες της στην Ουκρανία, θα αντικατασταθεί από την ομάδα της Σλοβενίας, Gorenje Velenje.

Η SG Flensburg-Handewitt συμμετέχει αυτόματα, ως νικητής της σεζόν 2013/14.

Αναλυτικά οι ομάδες:

VELUX EHF Champions League 2014/15 Overview
QualificationGroup Phase
Alpla HC Hard (AUT)Aalborg Handbold (DEN)
Besiktas JK (TUR)Alingsas HK (SWE)
HCM Constanta (ROU)FC Barcelona (ESP)
Haslum HK (NOR)RK Celje Pivovarna Lasko (SLO)
Initia Hasselt (BEL)Chekhovskie Medvedi (RUS)
Junior Fasano (ITA)Dunkerque Grand Littoral (FRA)
HC Meshkov Brest (BLR)SG Flensburg-Handewitt (GER)
HC Motor Zaporozhye (UKR)Kadetten Schaffhausen (SUI)
FC Porto (POR)THW Kiel (GER)
Tatran Presov (SVK)KS VIVE Targi Kielce (POL)
Targos Bevo HC (NED)KIF Kolding (DEN)
RK Vojvodina (SRB)HC Metalurg (MKD)
 Montpellier AH (FRA)
 Naturhouse La Rioja (ESP)
 Orlen Wisla Plock S.A. (POL)
 Pick Szeged (HUN)
 PSG HB (FRA)
 Rhein-Neckar Löwen (GER)
 HC Vardar (MKD)
 MKB-MVM Veszprem (HUN)
 RK Zagreb (CRO)

24 comments

Anonymous said...

Καμπόσο εσυ που ξέρεις από σκασμούς δεν ήξερες να σκάσεις το παραδάκι να παίξει ο Διομήδης στο πρωταθλητριών. Ουστ δημαγωγέ!!!

Anonymous said...

παραλίγο και θα το κατακτούσε η ΑΕΚ ...........

Anonymous said...

Ενημερώστε τον τραμπούκο δημαρχό σας ότι δεν είσασταν πρωταθλητές ευρώπης 2012 όπως κομπιάζει....αλλά κυπελούχοι ευρώπης στο τρίτο της τάξης ευρωπαικό ή αλλίως challenge cup στο οποίο μάλιστα δεν συμμετέχουν και ομάδες της γερμανίας-ισπανίας-γαλλίας, των κορυφαίων δηλαδή πρωταθλημάτων της ευρώπης και ενίοτε και από άλλες δυνατές ευρωπαικές χώρες...εκτός από δημαγωγός είναι...και άσχετος στις εκφράσεις του!
ξεκαβαλάτε ότι είσαστε ευρωπαική ομάδα, μέχρι τους 32 του EFCUP έχουμε φτάσει όλοι σαν ελληνικό χάντμπολ. Στα δύσκολα κύπελλα (EFCUP KAI CHL) με πανευρωπαική συμμετοχή είμαστε πίσω γενικώς...

Anonymous said...

Εγώ λέω, φίλε στις 4:04, να έρθεις να τον ενημερώσεις εσύ. Θα σε ακούσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Και ίσως και να τον πείσεις!

Anonymous said...

Δηλ ειναι αποτυχία ενας ευρωπαϊκός τίτλος;;;; Επειδή δεν ειναι το ch. league........για το ελληνικό ΧΑΝΤΜΠΟΛ μιλάμε φίλε που έχει μπατζετ κατι χιλιάδες ευρω και ερασιτέχνες παιχτες,και μονο που έγινε κατάκτηση Ευρώπαικου κυπέλλου ειναι ΘΑΥΜΑ!!! Τωρα αν νομίζεις οτι θα κοντραρουμε ομαδες με 6-10 εκ. Μπατζετ,τι να πω.........μακαρι

Anonymous said...

εγω παντως βλεπω σ ολο το α' ημιχρονο οι διαιτητες να σπρωχνουν το διομηδη μεχρι εκει που δεν παιρνει.σερνονται οι παικτες του διομηδη και μπουσουλανε στα 6 μετρα και δινουν πεναλτυ τα κορακια.μεχρι το αουτ δεν ειναι ικανοι να δουν.αλητες μεχρι εκει που δεν παιρνει.

Anonymous said...

Έκτακτη είδηση: Μία ομάδα από ένα χωριό πήρε τελικά το πρωτάθλημα από την επίδοξη νικήτρια του champions league. Φήμες αναφέρουν ότι ο Τσιλιμπάρης ψάχνει για την βούρτσα και ο Καρυπίδης ψάχνει στο χάρτη το χωριό από το οποίο έχασε.

Anonymous said...

6:37 Δεν είπα ότι δεν είναι επιτυχία η κατάκτηση του 3ης της τάξης ευρωπαικού κυπέλλου..λάθος κατάλαβες. είπα απλά ότι ο δημαρχός σου και κάποιοι από τη διοίκησή σου το παρουσίασαν ότι είμαστε πρωταθλητές ευρώπης το οποίο είναι πολύ κιτσ και αστείο να το λες..και κοροιδεύεις το κόσμο που δεν ξέρει ποιο είναι το ευρωπαικό γίγνεσθε του χάντμπολ...το οποίο είναι αυτό που σου περιέγραψα και συμφωνείς και εσύ ότι δηλαδή είμαστε πολύ πίσω στην ευρώπη. Είναι επιτυχία το challeng cup για ελληνική ομάδα, αλλά όχι και ΘΑΥΜΑ που θέλετε να το παρουσιάζετε(να σου θυμίσω ότι τελικό έχει πάει φιλιπός βέρειας και στους 8 η ΑΕΚ και ισως και κάποια άλλη ομάδα που μου διαφεύγει στο παρελθόν...)
ΝΑΙ για να γίνουμε ευρωπαικές ομάδες πρέπει να ανεβάσουμε τα μπάτζετ και να διακριθούμε στα άλλα δύο κύπελλα...πράγμα κατάχλωμο για το κακόμοιρο χαντμπολ μας...

Anonymous said...

Παπαχαρτοφυλη
Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ πήρε το πρωταθλημα κοιτα να το γράψεις τις επόμενες μέρες όταν θα βγεις απο το πάπλωμα.....

ΥΓ ελπίζω να έχεις τα @.........@ να μην κοψεις το σχόλιο

Anonymous said...

Πάμε, πάμε φώναζε ο Καρυπίδης στους συμπαίχτες του. Πού θες να πας ρε Καραμήτροοοοο;

Anonymous said...

Κωστακη μη ξεχάσεις να φας φασολάδα και σαββουλη ψάξε για την βούρτσα !! Σήμερα κάποιοι έμαθαν ότι μετά την χωριατικη σαλάτα υπάρχει και η χωριατικη π.... Με τις υγείας σας

Anonymous said...

Περαστικα αεκακι....ραντεβου του χρονου για νεες βουρτσες

Anonymous said...



Εξοργισμένος ο Παναγιώτης Νικολαϊδης για τα όσα συνέβησαν στον σημερινό τελικό με τον Διομήδη. «Το Δέχομαι να μην σεβαστείτε την ΑΕΚ ... Το δέχομαι να μην σεβαστείτε τα ονόματα που παίζουν σε αυτη .. Δέχομαι πολλά ... Αλλά δεν δέχομαι να καταστρέφεται το ελληνικό χάντμπολ έτσι τόσο απλά ...Είμαι νέος και βλεπω το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ έτσι?? Μπράβο σας... Θέλω να δώ με τι μάτια θα μας αντικρίσετε ... Με τι μάτια θα κοιτάτε τον κόσμο που πληγώσατε .. Να ντρέπεστε να βγείτε εξω απο τα σπίτια σας πρέπει με αυτο που κανατε σήμερα.Κλέψατε το πρωτάθλημα απο την ομάδα που της ανήκει ... Απαράδεκτη είστε και το ξέρετε .. '' ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ'' με όλη την σημασία της λέξης ... Μόνο γέλιο μπορείτε να μας δώσετε με αυτο το εγκλημα που κάνατε .. Γέλιο, που σας δώσαν την ευθύνη του τελικου ... Ντροπή σας και ελπίζω να μην ξανα σφυρίξετε στα ελληνικά γήπεδα ... καταστρέψατε το άθλημα ...».

Anonymous said...

Σιγά ρε Σέρλοκ που τα ξέρεις όλα ποιους έφαγαν δηλαδή , υπήρχαν πολλοί που θα το έπαιζαν ;

Anonymous said...

12:50 Δεν είμαι ο 12:46 Αλλά μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση πως το δίδυμο βήτας-σκλαβενίτης που και πέρσι ήταν στους τελικούς και στο τελικό κυπέλλου με δίκαιες μοιρασιές δεν έπαιξε ούτε ενα τελικό από τους τρεις...τι λες?

Anonymous said...

Λέω να μην λες ότι να ναι , δες τους ορισμούς πέρσι κύπελλο ΜΠΕΤΜΑΝ με ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και τελικοί ΜΠΕΤΜΑΝ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ , κατσικης μιχαηλιδης και Πατιος Τσιανας , με τον κάθε άσχετο όψιμο οπαδό του αθλήματος , άντε νανακια τώρα γιατί είναι και αργά

Anonymous said...

Τελικό συμπέρασμα: Ο Νικολίτσας έστησε το ματς μην βάζοντας Βήττα-Σκλαβενίτη να σφυρίξουν στον τελικό. χαχαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

Ρε Νικολίτσα γιατί δεν έβαλες τον Τσάκωνα το εργαλείο του Στάθη να καθαρίσει και για την ΑΕΚ.

Anonymous said...

Δεν εχει ενδοεππικοινωνια

Anonymous said...

κριμα γιατι περιμενα ο διομηδακος να μην βγαλει τα απωθημενα του και να κρατησει μια σταση μεγαλης ομαδος.θα μεινει ομως διομηδακος γιατι δεν ξερει να αναγνωριζει την αξια του ηττημενου.μονο τοτε εχει αξια η νικη σου.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΟ και οτι αλλο σας καταλογιζουν.
ΓΙΑΥΤΟ θα μεινετε ΧΩΡΙΟ.
κομπλεξικοι επαρχιωτες που το δειχνουν σε καθε στιγμη.
χαρειτε την νικη σας και μην υποβιβαζετε τον αντιπαλο γιατι τοτε δεν πηρατε τιποτα.

Anonymous said...

Αγαπητέ ξεπεσμενε λόρδε 2.15
Για να σεβαστεί ο νικητής τον ηττημένο θα πρεπει πρώτα αυτός να σταθεί υπερήφανος εμπρός του για τον αγώνα του, υπερήφανος για την προσπάθεια που έκανε , υπερήφανος που έπαιξε για τη φανέλα του και το λαό του.
Δεν θα τον σεβαστεί ποτέ όταν συμπεριφέρεται σαν κλαψιάρα γκομενα που κρύβεται στα αποδυτήρια για να κλάψει και να διαμαρτυρηθεί για το παιγνίδι που του πήραν οι άδικοι .........
Να σου θυμίσω πέρυσι στην Αγ. Τριάδα οι ηττημένοι ήταν εκεί στην απονομή και ο πικραμένος κόσμος χειροκροτούσε την ΑΕΚ.
Απόψεις σαν τις δικές σου κάνουν την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΜΙΚΡΗ (γιατί ξέρεις και κάποιοι εδώ στο χωριό είμαστε ΑΕΚ απο τότε που καταλάβαμε τον εαυτό μας)
Οι δικές σου απόψεις βέβαια δεν παίζουν κανένα ρόλο ξεπεσμενε λόρδε , αλλά του Τσιλιμπάρη και του Καρυπιδη προσβάλουν την ΑΕΚ

ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ

Anonymous said...

γεια σου αεκτζη χωριατη.αν οι αποψεις μου δεν επαιζαν ρολο δεν θα απαντουσες.τις καταλαβες και εβγαλες μονο δηλητηριο γιατι ετσι εχεις μαθει να απαντας.να ισοπεδωνεις.τους αργειτες τους ξερουμε.κουβαλανε το κομπλεξ του επαρχιωτη και δεν μπορουν να το αποβαλουν.ξυπνα γιατι τα κοκορια διπλα σου λαλισαν

Anonymous said...

παπαχαρτοφυλη το σχολιο που σε βριζει ταφησες.αυτο με το ξυλο που θελουν οι διαιτητες και οι νικολιτσας-κυριακουλιας το διεγραψες. πρεπει να σε βρισω για να ταφησεις;;;;;

Anonymous said...

καλημέρα
κάποιοι που το παίζουν πονηροί ας δώσουν μια απάντηση το τραπέζι για το γάμο κάτου στο Άργος είναι πληρωμένο ???