Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ. Το Κιλκίς στο Challenge Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ. Το Κιλκίς στο Challenge Cup

H Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι αποφάσισε να αποκλείσει την ΑΕΚ από τα  Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2014/15 λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (μη πληρωμή προστίμου ύψους 10.000€). Το πρόστιμο αφορά τα επεισόδια που έγιναν από οπαδούς της ΑΕΚ στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ της Σλοβακίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την ποινή τον Οκτώβριο και παρότι η ΑΕΚ είχε ζητήσει διακανονισμό δεν ήταν τυπική ούτε στην συγκεκριμένη ρύθμιση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί άλλη μια αδράνεια της διοίκησης της ΑΕΚ, η οποία το τελευταίο διάστημα δείχνει εικόνα διάλυσης σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής.

H EHF παραχώρησε στην ΟΧΕ μια επιπλέον θέση στο Challenge Cup την οποία και καταλαμβάνει η
ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς (6ος στην βαθμολογία της Α1 Ανδρών) καθόσον ο 5ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις την φετινή περίοδο.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πηγή : www.coppa.gr 

19 comments

Anonymous said...

Τι χαρά!εγώ λέω να την κλείσετε βρε αυτή τη βρωμιάρα την ΑΕΚ.Τι ανάγκη την έχει το πρωτάθλημα;Έχει τόσες άλλες καλές ομάδες.Το διομήδη,το διομήδη,το διομήδη,θα μπεί τώρα κι ο Πάοκ στο παιγνίδι δυνατά και οι δύο αυτοί μαζί θα παίζουν μεταξύ τους κι οι δυό μαζί, με τους Γαργαλιάνους.Έρχονται οι Γαργαλιάνοι τρέμετε όλοι στην Ευρώπη.Έτσι θα έχει τρομερό ενδιαφέρον το επόμενο πρωτάθλημα.Θα το περιμένουμε όλοι,στεκόμενοι στο ένα πόδι.ΑΑΑΑ!!! ΧΑΜΈΝΑ ΚΟΥΦΆΡΙΑ.

Anonymous said...

Απίστευτο να λες οτι έχεις budget 600000 euro να λες οτι τα εχεις δωσει, να λες οτι θα πληρωσεις το οφειλομενα και μην εχεις 10000 euro να πληρωσεις την ehf. ρε μεγαλε λαζοπουλε δεν μας τα λες καλα. για επαγγελματικό ελεγες περσυ στο μουσειο, που εισαι τωρα;

Anonymous said...

Ετσι ειναι!!!!
Μιλαμε για EHF και οχι για ΟΧΕ !!!!

Αλλο Ευρωπη κι' αλλο Νευρωκοπι !!!!
Αχ κατακαημενο χαντμπωλακι !!!

Anonymous said...

...κρίμα...πιο ξεφτίλα δεν έχει...

Anonymous said...

Εγώ το είπα απ' την αρχή,την έχουν στημένη στην Α.Ε.Κ.,ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΆΝΟΥΝ.Τα γεγονότα ένα προς ένα το μαρτυρούν.Ο μεγαλύτερος και επικινδυνότερος όμως εχθρός,είναι ο εσωτερικός.Κρίμα γιατί η α.ε.κ. είναι μια ιστορία.Και δεν καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι,που το παίζουν καλά και νομιμόφρονα παιδιά ότι από αυτό θα χάσουν όλοι,διότι όταν καίγεται η καλύβα του γείτονα σου , κάποια στιγμή θα καεί και η δικιά σου.Αλλά τι να πει κανείς όταν προκειται για ανεγκέφαλα,κομπλεξικά παιδάκια; Που μπορούν να χαίρονται από το κακό του καλού συναγωνιστή τους;Αντε να δούμε τώρα,τους καμπόσους πρωταθλητές να παίζουν με τους ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ,όπως πολύ σωστά λέει κι ο φίλος 2.37.

Anonymous said...

Αν αυτος εχει δωσει 600000 στο χαντμπολ τοτε εγω ξερω να μιλαω αραμαϊκα αναποδα!!Να ειμαστε και λιγο σοβαροι επιτελους..ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει,δεν σημαινει οτι θα τον πιστεψουμε κιολας!!!...ελεος πια!!!

Anonymous said...

Καφάτο ενταξει. Εσυ ο Μπακα ο Γιώργος και ο Φάνης δεν πουλάτε αεκοφροσυνη. Είστε οι νταρτανιαν της ΑΕΚ μαζι με τη μαμά σας που σας είχε για τις δύσκολες δουλειές. Και εσεις είστε ερασιτέχνες εξω απο το γήπεδο αλλα επαγγελματίες μέσα. Και η περυσινή ομαδα ήταν η καλύτερη. Και για τον Γιάννη τα καλύτερα. Μπράβο ρε φιλε. Δεν τα είπες όλα όμως. Ξέρεις εσύ. Αν κάποια στιγμή όμως μιλήσουν οι επαγγελματίες που πουλούσαν αεκοφροσύνη κάποιοι θα ψάχνουν τρύπα να μπούν.

Anonymous said...

Να δω τώρα τι τρελλές ΑΕΚΑΡΕΣ είναι ο Αλβανός και ο Καρυπίδης που έκανε τα "τρελλαίνομαι"... όπου φύγει φύγει μπας και βγάλουμε κάνα ευρώ ακόμα... τα τελευταία συντάξιμα κολλάμε παλλικάρι!!! Σας παραμυθιάζανε πρεζονάκια...

Anonymous said...

παιδια ολα καλα ρε αλλα δεν μας ειπατε,δεχτηκε το γας????
εχει τα χρήματα να παει?
εντελως φιλική ερώτηση πάντα,γιατι ξερω πως αφησε παιδια απλήρωτα φέτος

Anonymous said...

πως αφησε απληρωτα παιδια οταν δεν πληρωνοταν κανενας ρε φιλε; μπορεις να μας το εξηγησεις; επειδη ειπες πως ξερεις!

Anonymous said...

Ασε φιλαρακι 11,46 και πολλα παιδακια απο σας πληρωθηκανε φετος!!!!!!!!!! να ναι καλα το στοίχημα

Anonymous said...

πληρωθηκανε ή δεν πληρωθηκανε γιατι μας μπερδεψατε!για να το ξερεις τοσο σιγουρα μαλλον πληρωθηκες και εσυ απο το στοιχημα παρεα με τα παιδια!

Anonymous said...

Τα 'παιδιά' του πάγκου σίγουρα κάτι μασούλησαν, είναι γνωστοί άλλωστε για τις στοιχηματικές τους γνώσεις! Από τους υπόλοιπους, 3-4 βγάλανε καλό μεροκάματο, οι υπόλοιποι μάλλον θύματα της αγάπης τους για την ομάδα και το άθλημα.

Anonymous said...

Εσυ εισαι και σιγουρος..θα σε δικαιολογησω γιατι ακομα δεν πλυθηκες να ξυπνησεις..ελα στην ομαδα και εσυ αφου εχει καλο μεροκαματο απλα τα λεφτα μπροστα να δουμε την μαγκια σας..οχι να κελαηδατε εξω απο το χορο βγαζοντας την μιζερια σας..

Anonymous said...

Μακάρι να μπορούσα να μπω για να βγάλω μεροκαματάκι, όμως το μαγαζί είναι prive, δέχεται μόνο λίγους και συγκεκριμένους.

Anonymous said...

Τελος οι μεγαλες ομαδες λογω οικονομικων προβληματων και αλλα...
Ωρα ειναι λοιπον οι παραγοντες των ομαδων να αρχισουν να ασχολουνται και με τα οικονομικα προβληματα των Διαιτητων πριν αρχισει το προταθλημα ... Αν αρχισει βεβαια διοτι αν ξεκινησουν απεργια οι διατητες τοτε θα βγαινετε και θα γραφεται τα δικα σας

Anonymous said...

ψαχνει προεδρο δεν ειναι prive η ομαδα..ελα κανε την προταση σου φερε τα λεφτα μπροστα να πληρωθουν οι παιχτες και μετα ελα εδω και μιλα για αυτους που βγαζουνε μεροκαματακι οπως λες.

Anonymous said...

Ψάχνει θύμα θες να πεις...Άραγε θα βρεθεί κανείς να φάει το ευρωπαϊκό παραμύθι;

Anonymous said...

Θύματα είναι οι παίκτες και κανείς άλλος,όλοι όσοι περάσανε κερδίσανε απο την προεδρία,είτε αυτό λέγεται φήμη και πελατεία.