Ανακοίνωση Διομήδη Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Διομήδη Άργους

Περίπου μια εβδομάδα μετά την μεγαλειώδη επικράτηση στη Νέα Ιωνία, τώρα που έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί από την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και ηρεμήσαμε λίγο από την μεγάλη ένταση της τελευταίας περιόδου, θα θέλαμε ως διοίκηση του Διομήδη να πούμε δημόσια κάποια πράγματα βάζοντας τον επίλογο μιας άκρως επιτυχημένης σαιζόν.

Πρώτα από όλα θα θέλαμε να συγχαρούμε το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά και την στάση που κράτησαν απέναντι στα πολλά προβλήματα που ταλάνισαν τον σύλλογο. Απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τον Διομήδη και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την στήριξη που μας παρείχαν.

Κατά δεύτερον, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ανείπωτη χαρά που έδωσαν σε εμάς και
όλο τον φίλαθλο κόσμο με την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος. Απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί και την καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα της ΑΕΚ όλων των εποχών, έδειξαν περίσσεια ψυχή και θέληση και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Το δικαιούνταν απόλυτα βάσει της δουλειάς που έριξαν όλη τη χρονιά, της πίστης στο πλάνο τους και της απόδοσης τους στη σειρά των τελικών. Είναι πανάξιοι Πρωταθλητές και αυτό αναγνωρίστηκε από σύσσωμο τον χαντμπωλικό κόσμο της Ελλάδος.

Τρίτον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, τον όγδοο παίκτη αυτής της ομάδας όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ίδιοι οι παίκτες, για την στήριξη (και) φέτος. Το έχουμε πει και θα το ξαναλέμε χωρίς αυτόν τον κόσμο μπορεί να μην είχαμε καταφέρει τίποτα τα τελευταία τρία χρόνια. Στην κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων και του ενός κυπέλλου Ευρώπης, το μερίδιο συμμετοχής του κόσμου του Διομήδη είναι πολύ σημαντικό.

Τέταρτον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε (κάτι που θα κάνουμε και σε έναν έναν προσωπικά) όλους τους χορηγούς μας, που σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της Ελληνικής οικονομίας και σίγουρα την πιο δύσκολη του Διομήδη των τελευταίων χρόνων, στάθηκαν παλικαρίσια δίπλα μας και μας βοήθησαν να σταθούμε όρθιοι. Αυτό το Πρωτάθλημα ανήκει και σε αυτούς και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους και χαρούμενους με την κατάκτηση του.

Κλείνοντας, οφείλουμε να στηλιτεύσουμε δημόσια την στάση των αθλητών Νταβόρ Τάσκοβιτς και Χρήστου Κεδέρη, οι οποίοι εγκατέλειψαν την ομάδα σε πολύ κρίσιμα σημεία κατά την διάρκεια της χρονιάς. Και αν για τον Χρήστο Κεδέρη υπάρχει το ελαφρυντικό της νεανικότητας, για τον Τάσκοβιτς δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό. Εγκατέλειψε την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο (λίγο πριν τον τρίτο τελικό των τελικών) επιστρέφοντας στην χώρα του και κατόπιν κορόιδεψε άπαντες (προπονητή, πρόεδρο και αρχηγό του Διομήδη) όσον αφορά την επιστροφή του, αφού δεσμεύτηκε να γυρίσει πριν τους τελικούς. Η στάση του είναι απόλυτα καταδικαστέα και συνάμα απογοητευτική, κυρίως απέναντι στους συμπαίκτες του αλλά και γενικότερα απέναντι σε μια ομάδα που τον αγκάλιασε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά μας, απλά τον αφήνουμε στην κρίση του χαντμπωλικού (και όχι μόνο) κοινού στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Άλλωστε, όπως δήλωσαν εύστοχα οι ήρωες αυτής της ομάδας, την ιστορία την γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες.

Εμείς από την Κυριακή το πρωί μετά τον τελικό έχουμε πιάσει δουλειά με στόχο να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό και πρωταγωνιστικό επίπεδο και αν είναι δυνατόν να την ενισχύσουμε ακόμα περαιτέρω. Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πολλές συγκινήσεις να ζήσουμε ακόμα από αυτά τα παιδιά.

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!!!

Δ.Σ. Διομήδη Άργους 

16 comments

Anonymous said...

Αυτο το {ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο Χ-ΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ}ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!! μαλλον εκει στο Αργος ζειτε στο δικο σας κοσμο...σας εχει ζαλισει ο μπαφος που ειχατε αναπνευσει στην διαρκεια των αγωνων με την ΑΕΚ μου φαινεται...Καλο καλοκαιρι!!!!

Anonymous said...

Τον Τασκοβιτς των ξέρουμε.Ο άλλος ποιος είναι???Και τι μας νοιάζει που παρατησαν τον Διομήδη?Κάτι θα τους έκαναν...

Anonymous said...

Εγω απ'οτι ξερω ρε παιδια ολος αυτος ο κοσμος που εννοει η διοικηση του Αργους,κατεκρινε και απαξιωσε ολοκληρωτικα και τον θεσμο και την εξελιξη αλλα ιδιαιτερως την καταληξη του φετινου πρωταθληματος...καταλαβα τοσο λαθος;;Για βοηθατε λιγο...κατα τα αλλα διοικητικα και οργανωτικα οντως εβαλαν αν μη τι αλλο τα γυαλια στην ΑΕΚ κ τους φαφλαταδοπροεδρους της!!

Anonymous said...

Ποιος χαντμπολικος κοσμος παραδεχτηκε το παναξιο πρωταθλημα βρε διομηδιδες που ευλογειτε οι ιδιοι τα γενια σας και πανηγυριζετε μονοι σας το ψεμα στο μεγαλειο του!!!!Αντι να ντρεπεστε και να το κουκουλωνετε στην τελικη,για το τι εγινε,πως εγινε και βρεθηκατε ξαφνικα με εναν τιτλο στα χερια που ηρθε ουρανοκατεβατος,γιατι απο τις σφαλιαρες δεν σηκωσατε κεφαλι ολη τη χρονια,μπηκαν λυτοι και δεμενοι,επρεπε να διαλυθουν κυριολεκτικα οι αντιπαλοι για να φτασεις παααααλι με την ψυχη στο στομα,με ολη αυτη τη ραδιουργια,21 ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!, να καταφερεις να κλεψεις ενα πρωταθλημα που αγωνιστικα,ανηκε αδιαμφισβητητα στην ΑΕΚ!!!Και αποδειχθηκε πολλες φορες ακομα και οταν το καραβι ειχε ηδη αρχισει να βουλιαζει!!!Οταν βουλιαξε εμεινες απλα να τρεχεις μονος σου..Τωρα αν εσενα σε ικανοποιει να πανηγυριζεις τετοιους τιτλους,τοτε δικαιως σε αποκαλουν ολυμπιακο του ποδοσφαιρου...και ο ολυμπιακος ειναι και αντικειμενικα η καλυτερη ομαδα!!!Μην γελοιοποιειστε αλλο λοιπον..

Anonymous said...

Συγγνωμη κιολας που ο Δημητρουλιας δεν τους εστειλε για μπανια απο τις αρχες Ιουνιου για να πατσισει την προπονητικη απραξια της ΑΕΚ. μαλλον απο τον Γεναρη επρεπε να τους στειλει αρχικα για ski γιατι απο τοτε καταρεε η ΑΕΚ . Μεγαλε μας τα ζαλισες με το καλπικο το καλπικο το καλπικο. Αυτο ηταν και τελος.

Anonymous said...

AAAA!!! Αυτό ήταν το καλύτεροοοοο!Δεν παίζονται οι άνθρωποι!Τώρα επιβεβαιώνονται κάποιοι που σχολίασαν πικρά,ότι έχουν πάρει πτυχίο οι "ΆΝΘΡΩΠΟΙ'από την σχολή"ΜΠΕΝΥ".Πες μου και το φίλο σου λέει ο λαός να σου πω ποιός είσαι.Δεν είναι οι μπάφοι αγαπητέ 11.53,είναι οι τίτλοι σπουδών που έχουν και συμπεριφέρονται έτσι.Άν δεν τόχεις καταλάβει εσύ φίλε ακόμη,τι να σου κάνω;Για ρώτησε να μάθεις.Εμείς το ζούμε το έργο κάθε μέρα.Όσο για την ποιότητα του χάντμπολ που παίξανε φέτος,τι να πει κανείς;ότι του φανεί του λολοστεφανή.Όλο το χρόνο στα τέσσερα στην ανηφόρα και στο τέλος να ψάχνουν κοτέτσι,με κλειστές πόρτες να παίξουν, για να κρύψουν την ντροπή τους.Το δε φίλαθλο κοινό τους άφαντο,και ενοχλημένο αφάνταστα από την προσβολή της Κυψέλης,μη σου πω ότι κατασυγκινήθηκε από την γελοία αυτή ανακοίνωση.Άντε κρυφτήτε βρε χασομπάληδες που έχετε το θράσσος να απευθύνεστε στον χαντμπολικό κόσμο και να τον δουλεύετε.Δεν μασάει ο κόσμος κουτόχορτο,ότι και να λέτε ξέρει καλά ποιοί είστε και πόσο ενδιαφέρεστε για το άθλημα.Τα λεφτά που παίρνετε θέλετε να δικιολογήσετε και βρήκατε,αυτόν τον "ευγενή" τρόπο να το πετύχετε.Κανείς δεν δέχετε ότι πήρατε άξια αυτό το άθλιο πρωτάθλημα.Γ' αυτό και κάνετε αμνακοινώσεις,γιατί αμνακοινώσεις είναι.Αν ήταν αλλιώς δεν χρειαζόνταν οι αμνακοινώσεις.Αλλά είπαμε οσονούπω έρχεται καινούργια μέρα.

Anonymous said...

Έχεις δίκιο προηγούμενε στο θέμα των χρημάτων,ξέρεις τι είναι να σου δίνουν χρήματα και να'ρχεσαι όλο δεύτερος;Μεγάλο σκάνδαλο.κάπως έπρεπε να μαζευτεί το πράμα.Θα μου πεις τώρα,βρήκανε τον τρόπο!Τι να κάνανε μάλλον δεν θα υπήρχε άλλος ποιό εύκολος.Γιατί το παρκέ θέλει κότσια.Από μόνο του εννοήται.

Anonymous said...

Για να καταλαβω ρε παιδι μου, ειναι και αλλες ομαδαρες εδω που ο Διομηδης κερδισε με την διαιτησια εκτος απο την ΑΕΚ?

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σταματήστε να εκτιθεστε κι αλλο κ η βλακεια εχει ορια πια.τα έχουμε ξαναπεί η αεκ ειχε σπουδαιους παιχτες αλλα η υπεροψια και η απροπονησιά οδηγησαν την ομαδα σ αυτη την αγωνιστικη κατασταση ο διομηδης ηταν μια πολυ καλα δουλεμενη ομαδα με συγκεκριμενο πλανο κ φιλοσοφια ποιος σας φταιει που οι παιχτες σας στον τελικο ειχαν 40% ευστοχια?ποιος φταιει που ο λαζοπουλος σας παρατησε?εδω με το ζορι κερδισατε το λουτρακι,χασατε απο τον δουκα φερατε χ με τον παοκ που εφεθγε μονος του στον αμεσο κ περιμενε να γυρισουν οι αμυντικοι για να σουταρει απο πανω τους..καλο καλοκαιρι κ τα λεμε του χρονου αν θπαρχετε βεβαια...

Anonymous said...

Την ευθυνη για το χαμενο πρωταθλημα της αεκ βαρυνει εξ'ολοκληρου την ανυπαρκτη και αφερεγγυα διοικηση της η οποια εκανε οτι ειναι δυνατον για να "γονατισει" και να ξευτιλισει τους παικτες της ειτε οικονομικα η οργανωτικα καταφερνοντας "θανατηφορα" χτυπηματα στις χειροτερες χρονικες περιοδους!!!!Πραγμα που ορθως οδηγει πολλους να μιλουν για εσωτερικους εχθρους,πολεμους εκ των εσω κτλ..γιατι ειναι τοσο τραγικα τα "λαθη" που ισως δεν ειναι τελικα κακοι χειρισμοι αλλα δολιοφθορα!!Το προφανες σεναριο ειναι οτι οι κυριοι της αεκ και οι γιαλαντζι ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟΙ και ΛΥΤΡΩΤΕΣ της μπερδεψαν τα μπουτια τους υπολογιζοντας στο φιλοτιμο και το οπαδιλικι μεριδας παικτων που ολα αυτα τα χρονια ειχαν παραδοθει στο δουλικο καθεστως που επικρατουσε,ξεχνωντας οτι το περασμενο καλοκαιρι εφεραν 5-6 επαγγελματιες αθλητες-προσωπικοτητες που δεν "τρωνε χορτο",αδυνατουν να λειτουργησουν με ψεμα και κοροιδιες και δεν αντιλαμβανονται τις αεριτζιδικες λαμογοσυμπεριφορες!!!Το αποτελεσμα..χασιμο του πρωταθληματος και διαλυση του τμηματος!Εν πασει περιπτωσει οντως δεν φταιει ο διομηδης που ξεκινησε και τελειωσε τη χρονια κανοντας με συνεπεια τα αυτονοητα και εχοντας διοικηση,σωστη οικονομικη διαχειριση και ροη χρηματος συν μια ολοκληρη πολη απο πισω να στηριζει εμπρακτως την προσπαθεια τους και το καθε τους βημα!Συμπερασμα:Αεκ η καλυτερη ομαδα αλλα εν τελει υπο διαλυση και με σκοτεινο παρον και μελανο μελλον,διομηδης ο πιο νοικοκυρης,συνεπης,δικτυομενος και πρωταθλητης με συνεχεια..

Anonymous said...

δε τα λετε δε τα γραφετε αλλα καταδικαστέα ειναι και η σταση ασας απεναντι στον τσουλο που τον διώξατε χωρις να του εχετε πει τιποτα μετα απο μερικα χρονια που ηταν στην ομάδα σας οταν ακόμα ηταν ομαδούλα.

Anonymous said...

8.32 μια είναι η εξήγηση για το δέσημο της ομάδας μας,η θητεία της στην Μπουντεσλίγκα!Γιατί όλα στη ζωή έχουν την εξήγησή τους.

Anonymous said...

Εσυ τωρα να υποθεσουμε οτι ειρωνευεσαι τους παικτες που επαιξαν στην γερμανια;;Γιατι το πνευμα σου,λογω του προφανη κακου χειρισμου της Ελληνικης δεν εγινε κατανοητο!!Για εξηγησου για να κανουμε κουβεντουλα αν θες..

Anonymous said...

Τι να σου εξηγήσω φίλε μου,είναι απλό,επειδή ξέρουμε κι εμείς λίγο χαντμπολάκι,μπορούμε ν αξιολογήσουμε,και τις ομάδες μας και τους παίχτες μας.Σ' αυτά τα παιγνίδια των τελικών,ήταν ένα μάτσο χάλια όλοι.Επικράτησε,για διάφορους άλλους λόγους, ο κακός του χειρότερου.Με εξαίρεση κάποιες μεμονομένες περιπτώσεις παιχτών.πλην όμως "λίγες".

Anonymous said...

Φιλε επειδη η μπουντεσλιγκα ειναι ενα μερος το οποιο εσυ και οι παιχτες σου θα το βλεπετε μονο απο τηλεοραση και θα πηγαινετε το βραδυ τουαλετα να παιζετε το πουλι σας με αυτο που ειδατε αρκεσου στο πασοκτσιδικο πρωταθλημα που πηρες,πανηγυρισε το μονος σου σαν το χαζο εσυ και η κοινοτητα εκει που εισαι και βαφτισε το και CL στην τελικη οπως το αλλο το "ευρωπαικο" που λετε εκει μεταξυ σας και αυτοθαυμαζεστε και ασε τις μπουντεσλιγκες για καποιους που την εχουν φαει με το κουταλι για πολλα χρονια!!Ασε εσυ την μπουντεσλιγκα γιατι θα πεσει φωτια!!

Anonymous said...

1.21 Εγώ είμαι φανατικός ΑΕΚΤΖΗΣ και δεν έχω καμιά σχέση ούτε μ' άλλη ομάδα,ούτε με το κατάπτυστο,όπως πολύ σωστά το λες Πασοκτζίδικο πρωτάθλημα.Όμως είμαι φιλλαλήθης και ρεαλιστής.Το θέαμα επιμένω ήταν χαμηλού επιπέδου και δεν με ικανοποίησε καθόλου.Εγώ ήθελα να δω ευγενή άμυλλα και είδα άμυλα. Περίμενα να θαυμάσω τους αθλητές μου σ' ένα κατάμεστο,μεγάλο γήπεδο πανηγυρικά να δείχνουν τις ικανότητές τους και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση ο καλύτερος των πρώτων και είδα τ'αλησμόνητα.Απογοητεύτικα φίλε μου γενικώς.Αυτοί δεν είναι ικανοί πρώτα και κύρια να διαφυλάξουν το άθλημα από τους υπονομευτές,όποιοι και να είναι φίλαθλοι,προπονητές παράγοντες,κλπ.Δεν είναι ικανοί να περιφρουρήσουν την αθλητική ειρήνη.Δεν είναι ικανοί να διεκδικήσουν αυτό που τους ανήκει,που έχουν σπάσει τα κοκκαλά τους στα γήπεδα,δηλαδή την προβολή από τα μ.μ.ε.και ένα γήπεδο αντάξιο του θεσμού του Πρωταθλήματος.Μ'άλλα λόγια είναι συμέτοχοι της μιζέριας που ζει το άθλημα.Κι αν ειρωνεύτηκα με λύπη μου το έκανα μήπως και συγκινηθεί ή προσβληθεί κανείς και αλλάξει κάτι,προς το καλύτερο.Μα αφού δεν το καταλαβαίνεις ούτε συ,πως να το καταλάβουν αυτοί;Ματαιοπονώ!