Αποκλείστηκε η Εθνική ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλείστηκε η Εθνική ανδρών

Την ήττα με 35-23 από την ΠΓΔΜ γνώρισε η Εθνική Ανδρών στο κατάμεστο από 7.000 φιλάθλους «Μπόρις Τραϊκόφσκι» των Σκοπίων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έτσι αποκλείστηκε από την τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Η «γαλανόλευκη» δεν άντεξε στην πίεση της έδρας και σίγουρα το παιχνίδι ήταν ένα καλό μάθημα κυρίως για τους νεαρότερους αθλητές που θα κρατήσουν τα επόμενα χρόνια στις πλάτες τους την Εθνική ομάδα.

Το ματς

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε 1-2 με τέρμα του Τζηρά στο 2:33, ωστόσο για τα επόμενα λεπτά έπαθε μπλακ- άουτ και τα λάθη στην επίθεση, έδωσαν εύκολα γκολ στους Σκοπιανούς στην κόντρα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης είχε χρησιμοποιήσει το ταιμ αουτ στο 6:06 με το σκορ στο 6-2, ενώ σε εκείνο το σημείο έριξε στον αγώνα και τον Αλέξη Αλβανό στη θέση του Χρήστου Τσάτσου που ξεκίνησε βασικός.

Η εικόνα δεν άλλαξε με το σκορ να γίνεται 9-2 (10:02) με το σερί των γηπεδούχων να είναι 8-0. Η κακή ψυχολογία φάνηκε και στις δύο χαμένες εκτελέσεις πέναλτι από τους Μάλλιο και Παπαδόπουλο εκείνο το διάστημα. Μετά από 8 λεπτά η Εθνική μας σκόραρε (9-3) με τον Παπαδόπουλο, αλλά με νέο σερί 4-0 η διαφορά έφτασε και τα 10 γκολ στο 18' (13-3).

Στην συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να μειώσει την διαφορά με τον τεχνικό επιτελείο να «ανακατεύει» την τράπουλα, ρίχνοντας στο ματς τους Δεληγιάννη, Μάλλιο, Μυλωνά. Ο τελευταίος έδωσε μία φρεσκάδα στην επίθεση και μειώσαμε σε 15-7 στο 22'
Τα πολλά χαμένα τετ α τετ από τα 6 μέτρα ωστόσο έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ξεφύγουν και πάλι με 10 γκολ διαφορά (19-9) στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα συνέχισε να έχει πρόβλημα στην επίθεση και οι Σκοπιανοί αύξησαν την διαφορά στο +14 (26-12, 27-13). Τρία γρήγορα γκολ στην κόντρα έριξαν την διαφορά στα 11 τέρματα (27-16 στο 47'), αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τους Σκοπιανούς να ανακτούν ξανά διαφορά που έφτασε και τα 14 γκολ (34-20 στο 56') και τελικά επικράτησαν με 35-23.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε στο παιχνίδι όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεση του.

ΠΓΔΜ- ΕΛΛΑΔΑ 35-23 (19-9)
ΠΓΔΜ (Ίβιτσα Όρμπβαν): Μιτρέφσκι, Μανάσκοφ 4, Βούγκρινετς 3, Στοίλοφ 1, Λαζάροφ Κ. 10, Γιονόφσκι, Ταλέφσκι 2, Μιρκουλόφσκι 3, Μαρκόφσκι 1 Μοισόφσκι 1, Ριστόφσκι, Ντιμόφσκι, Πρίμπακ 4, Γκεοργκιέφσκι 4, Λαζάροφ Φ. 1, Ολιέφσκι 1.
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Παλάσκας 2, Μαστορογιάννης 1, Ζαμπούνης 2, Μάλλιος 2, Ευαγγελίδης, Γεωργιάδης, Αλβανός, Παπαδόπουλος 2, Δεληγιάννης, Τζηράς 4, Παπαδιονυσίου, Γουργούμης, Τσάτσος 5, Μαραγκός, Αραπακόπουλος 2, Μυλωνάς 3. Διαιτητές: Χόρασεκ- Νοβότνι (Τσεχία), δίλεπτα: 2-1, πέναλτι: 3/3-3/5.

36 comments

Anonymous said...

Αυτή είναι η σημερινή πραγματική εικόνα μας.Να στηρίξουμε αθλητές και τεχνικό team.Υπομονή-γερό στομάχι και όποιος το αντέχει.Καλό γυρισμό και πολύ δουλειά για πολύ καιρό.

Anonymous said...

Το παιχνίδι έλαβε τέλος στα πρώτα 10 λεπτα,όταν "σκοτείνιασε ο τόπος" (ψυχολογικά).
Με 8-10γκολ στο κεφάλι,δεν μπορείς να λειτουργήσεις...
Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τις εμφανίσεις και την προσπάθεια. Εδειξε ότι έχει μέλλον,αλλά και άλυτα προβλήματα (αποτελεσματικότητα στις ρίψεις-αμυντική συνέπεια- ΦΚ)

Η ομάδα έχει κυρίως νέους παίκτες με πολύ μέλλον, αλλά θέλει πολύ πολύ προπόνηση. Και εδώ έρχεται η ευθύνη της Οχε που πρέπει να δώσει στηρίγματα και βοήθειες σ αυτά-και υπάρχουν και άλλα παιδιά, ώστε να δούμε και επιτυχίες.
Κύριοι δείτε την πραγματικότητα και αλλάξτε τα ΟΛΑ !
Το χαντμπωλ καταστράφηκε (και ξέρουν όλοι πώς και από ποιόν)

Πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα μας.
Παιδιά το κεφάλι ψηλά και συνεχίστε, Υπάρχουμε και κάποιοι που σεβόμαστε τον ιδρώτα σας

διεθνής παλαιός







Anonymous said...

Ως πότε ποια … αυτός θα πρέπει να ήταν ο τίτλος αυτού του άρθρου.
Σωστά ,όλοι οι αθλητές έκαναν το καθήκον τους ,πιστεύω και με το παραπάνω.
Καμία ευθύνη για τους αθλητές, τελεία και παύλα.
Οι ΟΧΕ είναι ικανοποιημένοι με αυτό που συμβαίνει αυτά τα χρόνια στις εθνικές ομάδες και κατ’ επέκταση και στην ανάπτυξη ?
Δηλαδή η ανδρών είχε τα θηρία πίβοτ που κρατούσαν το κέντρο της αμύνης μας και άνοιγαν η εκτελούσαν την αντίπαλή άμυνα ?
Είχε τα ντερ που σκότωναν από τα 10-11 μέτρα ? είχε τους ψηλούς ικανούς τερματοφύλακες που προκαλούσαν τον φόβο στους αντιπάλους ? είχε τους οργανωτικούς και ταυτόχρονα εκτελεστές πλει μεικερ ?
Πριν κάποια χρόνια τους είχαμε αν θυμάστε.
ΟΧΙ κύριοι δεν έχει τίποτα ,εδώ και χρόνια έχει μία ομάδα με έναν προπονητή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει τα 1500? Τον μήνα ,μαζί με έναν δεύτερο προπονητή υπεύθυνο στην ανάπτυξη που και αυτός παίρνει το μισθό του (1000) αλλά τα βολεύει μαζί με μία μικρή εθνική που και αυτή η εθνική θέλει δούλεμα και εμπειρίες καμία δεκαριά χρόνια !!! μήπως και γίνει τίποτα. Και άντε πάμε από την αρχή .
Ξέρουν πολύ καλά τι υλικό έχουν ,μήπως θα έπρεπε να έχουν μία νέα μικρή σε ηλικία ομάδα με άριστα σωματικά προσόντα που με πολύ δουλειά και οι ΔΥΟ μαζί ,να καταφέρουν σε λίγα χρόνια να έχουμε μία αξιόλογη ομάδα?
Πού είναι η επιτροπή εθνικών ομάδων (εδώ θέλει να τα έχεις μεγάλα) να τους πετάξει από τον 5ο και να βάλει ανθρώπους που είναι εργάτες που ξέρουν και να μην τους ορίσει ο Μεγάλος ..μέσω αντιπροσώπου του .
Είπαμε δύσκολες εποχές στα σχολεία τώρα .Την απόσπαση μας και το μισθό μας(και μάλιστα δύο) να έχουμε.
Πόσα παιδιά έχουν χαθεί με άριστα σωματομετρικά προσόντα ?
Πού είναι η παρακολούθηση της ΕΑΠ (κάποτε υπήρχαν καρτέλες των αθλητών) και μηνιαίες αναφορές των σωματειακών τους προπονητών. Υπήρχε ενημέρωση στην επιτροπή ανάπτυξής και ολόκληρο ΔΣ με θέματα μόνο για ανάπτυξη και με σοβαρές αποφάσεις .
Άμεση σκούπα σε όλους αυτούς που εδώ και χρόνια λυμαίνονται τον χώρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους. Να συνεχίσουμε μόνο με ανθρώπους που γνωρίζουν το τι θέλει το άθλημα ,για να μπορέσουμε μετά από μία πενταετία να δούμε κάτι καλό.
Πρόεδρε πας και παρακολουθείς συνέχεια αγώνες στο εξωτερικό δες βλέπεις τίποτα? Η μήπως πάς για προσωπική επίδειξη.

Anonymous said...

Εγώ σαν τρίτος, που δεν τα παίρνω από ΟΧΕ, μάλλον δίνω από την τσέπη μου για το άθλημα για πολλάααα χρόνια, να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε 10:52;;

Εσύ τι είσαι, παίκτης, προπονητής, παράγοντας, πρώην ή νυν Ομοσπονδιακός, πρώην διεθνής αθλητής;;;

Γιατί, είναι φανερό πόσο κακόβουλος είσαι, πόσο κοιτάς την πάρτη σου κι όχι το άθλημα, πόσο θες να ρίξεις λάσπη... Δεν κρύβονται αυτά.

Εγώ που έχω αθλητές στην εθνική ομάδα και μου τα λένε, ξέρω τι συμβαίνει! Αλλά δεν κάθομαι να ρίχνω λάσπη σε κανέναν. Με νοιάζει το άθλημα,όχι να βγάλω χολή! Αν διαμαρτύρεσαι, υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα να σε ακούσουν. Και η αλήθεια είναι, με χαρά, μερικοί από δαύτους.

Προσωπικά το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά ποτέ από εδώ. Έχω όμως κριτήριο, μετά από τόσα χρόνια και ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Οπότε, γνωρίζω αν αυτά που λες είναι αλήθεια ή όχι.

Άσε λοιπόν τις σκοπιμότητες, η αλήθεια φαίνεται, ότι και να γράψεις εσύ, ο κόσμος ξέρει...

Anonymous said...

"η αλήθεια φαίνεται", "ο κόσμος ξέρει"

Ακριβώς αυτό είναι.
Άρα συμφωνεί.

Anonymous said...

Ρε 11:54 κι εσύ τι είσαι;; Μάλλον θα είσαι παράγοντας που τον πέταξαν έξω από τα κόλπα!

Οκ, οι αθλητές και το τεχνικό τιμ έκαναν ότι μπορούσαν. Και παραπάνω, να σου πω εγώ. Αλλά αυτοί οι άχρηστοι στην ΟΧΕ, που μου τους βγάζεις λάδι, πότε θα λογοδοτήσουν ;;

Για να μην πω για τους υπαλλήλους, που... αγαπάνε αλλήλους!

Πότε θα μπει τάξη στην ομοσπονδία;;;;;

Ποτέ....

Anonymous said...

Macedonia - greece (35-23) 15.06.2014 Handball: http://youtu.be/s8kHZhbAnCM

Anonymous said...

Τι σχέση έχουν οι υπάλληλοι με το ΔΣ την Εθνική ,την ανάπτυξη κλπ !!!
Κατάλαβα πόσο σχετικός είσαι. Μάλλον πρέπει να είσαι από τα παπαγαλάκια των προπονητών.

Anonymous said...

ρε παιδια,ρε παιδια με το μαλακο,
όλοι ξερουμε ότι ένας υπάλληλος στο ελ δημόσιο είναι κάτι σαν ιερή αγελάδα..

Θέμα ταμπού.
Το χαντμπολ υπάρχει μόνο για να έχουν μισθό οι ψηφοφόροι.
ποιός γ@μεί προπονητές,παίκτες,παράγοντες,διαιτητές !?

Anonymous said...

Βρε 10.52 τι καπνό φουμάρεις. Μάλλον λαμογιέν με γραβάτα. Αν είσαι προπονητής καλά θα κάνεις να δουλέψεις με καρτέλες και μετρήσεις να δώσεις κανένα παίκτη στην Εθνική. Ο Χαλκίδης, ο Κοκολοδημητράκης, ο Βασιλάκης, ο Μπαλωμένος, ο Σανίκης , Ο Αλβανός και τα άλλα παιδιά δεν βγήκαν από τέτοιες διαδικασίες αλλά από δουλειά των σωματείων και των προπονητών τους. Αν είσαι νυν ή πρώην διαιτητής είσαι κατά ορισμό ένα από τα ξεχωριστά λαμόγια που λυμαίνουν τον χώρο τώρα τελευταία. Αν είσαι παράγοντας να βρεις προπονητή να σου κάνει δουλειά , να σου βγάλει παίκτες ψηλούς και να δώσεις στην Εθνική ομάδα και να τον πληρώνεις σωστά και στην ώρα του. Αν είσαι απλοχέρης, να πληρώσεις τα έξοδά σου και να πας κανένα ταξίδι με τον Παντελή μήπως ανοίξει το μυαλό σου και σεβαστείς όσα δεν φτάνει η αλεπού και μας τα κάνεις κρεμαστάρια.

Anonymous said...

Ως πότε ποια θα υπάρχει έλλειψη σεβασμού σε αυτούς που δουλεύουν τόσα χρόνια . Οι προπονητές της ΟΧΕ είναι : ΚΡΑΝΑΚΗΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ-ΒΑΚΑΛΗΣ-ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ-ΣΕΡΕΚΙΔΗΣ-ΑΛΕΠΟΥΔΕΑΣ-ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ-ΠΑΥΛΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΗΣ-ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ-ΚΟΤΣΙΡΑΣ-ΣΚΟΥΦΑΣ (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον). Κάποιοι από αυτούς δημιούργησαν παίκτες πρωταθλητές και παίκτες που πρωταγωνίστησαν την 10ετια 2000-2010 στις Εθνικές ομάδες στα Εθνικά πρωταθλήματα και παίκτες που ξεχώρισαν στις μικρές ηλικίες. Σεβασμός………

Anonymous said...

για την ταμπακερα ουτε λογος .
που πηγε με 3 πιβοτ και επαιζε πιβοτ ο μαστορογιαννης...αι στα διαλα

Anonymous said...

φιλοι του χαντ μπωλ. αφου τα ξερετε ολα γιατι δεν τα λετε επωνυμα;;;κρινετε ανωνυμα καποιους και τους ριχνετε λασπη.αφου ξερετε πιο πολλα απ αυτους γιατι δεν τους κρινετε επωνυμα;;;;καντε προτασεις.ποιους προπονητες πρεπει να παρει η ΟΧΕ ποιους παικτες να καλεσει ο προπονητης κλπ. απλα πραγματα.
οσο για τον 4.53 οσα δεν φτανει η αλεπου πηδαει και τα πιανει φιλε του χαντ μπωλ.

Anonymous said...

Η Ασέβεια στην ιστορική διαδρομή του αθλήματος και στους ανθρώπους που την γράφουν δημιουργεί ανθρώπους κακέντρεχους και τόσο κοντούς που όσο και να πηδήξουν, όσο λάσπη να ρίχνουν, όσο και να δολιοφθορούν λεκτικά, μια ζωή θα είναι στην σφαλιάρα και στην ανυπαρξία. Όποιος νιώθει αδικημένος να αναμετρηθεί στο πεδίο του γηπέδου αν είναι προπονητής ή αθλητής ή διαιτητής και στα γραφεία της ΟΧΕ αν θέλει να είναι διοικητικός. Ιδού η Ρόδος ιδού και οι αξίες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Anonymous said...

16/6 6 10 καποιους ξεχνας ναι αλλα ειμαι περιεργος να μου πεις τους διεθνεις τους τωρινους ποιοι προπονητες τους εβγαλαν. ή ακομη καλυτερα οι κυριοι κοτσιρας αλεπουδεας μεσσηνης να μου πεις εναν παικτη που εβγαλαν ονομαστικα παρακαλω, μιας και μιλας με ονοματα. Ετσι απο περιεργεια.....

Anonymous said...

10:18 και εγώ την ίδια απορία έχω αλλά ο φίλος που αναφέρθηκε στους συνεργάτες της οχε, είπε...Κάποιοι απο αυτούς,απλά δεν τους ονόμασε.

Anonymous said...

6.10 Από αυτούς τους προπονητές που αναφέρεις ποιος "έβγαλε" η τελειοποίησε κάποιους καλούς αθλητές ?
Σωκράτης Σκούφας Αρχέλαος.
Κρανάκης Πανελλήνιο η συνέχεια του Σκούφα.
Ιατρούδης Κοκό,Μπαλωμένο,Καφάτο κλπ
Δημητρούλιας ?
Αλεπουδέας ?
Βακάλης,Τζουβάρας,Παυλίδης,Καρακεχαγιάς? Κότσιρας?Τογανίδης.Χατζηπαρασίδης,
Αυτοί είναι πάρα πολύ καλά εργαλεία ανάπτυξης.

Anonymous said...

αυτοι που καναν παιχτες δεν βρισκονται αναμεσα τους γιατι δεν τους θελει το συστημα.

Anonymous said...

για πες μας ονοματα..

Anonymous said...

Σαραφης,Σκουφας Τ.,Σκουφας Σωκρατης,Χ"παρασιδης,Τσαβδαριδης,Καραχαλιος,Περρος ακομα και ο Κρανακης που δυστυχως πλεον εχει μεινει στην" εποχη του λιθου" ειναι προπονητες που εχουν βαλει προσωπικη σφραγιδα δουλειας πανω σε αθλητες-δημιουργηματα τους!Με κορυφαιο ελληνα προπονητη βασει συνολικης παρουσιας,εργου και ικανοτητων τον Σωρατη τον Σκουφα.Ιδιορρυθμος χαρακτηρας ναι,αλλα κατα τα αλλα ο ορισμος του προπονητη

Anonymous said...

Ευαγγελιδης παλασκας πετριδης ανανιαδης σεβαστιδης βυρων τζηρας ζαμπουνης δημακης κα ποιοι τους εβγαλαν? Ο σαραφης?

Anonymous said...

κατσε ρε φιλε- δηλαδη ο Κρανάκης εμεινε στην εποχή του λίθου ενώ ο Σωκράτης & ο Τάκης προπονητικά είναι στην εποχη των ρομποτ.

Anonymous said...

κατσε ρε φιλε- δηλαδη ο Κρανάκης εμεινε στην εποχή του λίθου ενώ ο Σωκράτης & ο Τάκης προπονητικά είναι στην εποχη των ρομποτ.

Anonymous said...

8.54 εάν θεωρείς αυτούς τους παίκτες ευρωπαϊκού επιπέδου τότε δικαιολογημένα είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Σκούφας Τάκης ,ποιόν παίκτη έβγαλε ?Καραχάλιος? τσαβδαρίδης ?

Anonymous said...

Γεωργιάδη σκάσε ρε μη μιλάς !!!!!

Anonymous said...

Σανικη, Τσιμουρτο, Παπαδοπουλο Σ ,Μπαντη Δ.

Anonymous said...

Η απαντηση στον 8.54 και φαντασου δεν καθισε πολλα χρονια σαν προπονητης.

Anonymous said...

Λοιπον επειδη εισαι τουλαχιστον εμπαθης και κομπλεξικος,σαραφης,καραχαλιος,τσαβδςριδης σκουφας τςκης κτλ ειναι οι προπονητες που για μια 15 δουλευαν ολους αυτους που εφεραν τις οποιες επιτυχιες στο αθλημα!ξεκινωντας απο ηλικιακα,εθνικες και μετς στα σωματεια!Τον αλεξη τον αλβανο ποιος τον εβγαλε ρε μαγκα;Ο φουφουτος;;;Ο καραχαλιος..ο τσαβδαριδης συνεβαλε στην εξελιξη των περισσοτερων απο αυτους και ακομα βγαζει..βλεπε δουκακια απο κατω..τακης σκουφας ολοκληρες γενιες αθλητων..ο σωκρατης ηταν παντα πιο μπροστα λογω ικανοτητας και αντιληψης φιλε οποτε οτι και να λες..ειτε το εχεις η οχι!

Anonymous said...

Βρε ακατανομαστε 8:54 ποιοι ειναι αυτοι που αναφερεις και τι εχουν να επιδειξουν στο αθλημα;;Μας κοροιδευετε μωρε;Εδω μιλαμε για σανικη και αλβανο και καρυπιδη και σια και απο την αλλη.......;;;;;;......για ποιους παικτες μιλας;;;Για τον κανενα;;Καλα εδω εχει ξεφυγει η κατασταση,μπερδευτηκε η βουρτσα με την π...τσα!!!!ρε 8:54 κανε μας τη χαρη σε παρακαλω...αυτοι που λες βγαινουν απο μονοι τους 10 στο κιλο!!!Και χωρις ποτισμα κιολας!!!Ασε μας ρε φιλε..

Anonymous said...

8.54, χαντμπολ απο το 2008 και μετα,αρχισες να παρακολουθεις;οχι τιποτα αλλο,αλλα εκθετεις και τα παιδια που αναφερεις..περα,βεβαια,απο τον εαυτο σου

Anonymous said...

Οχι αγαπητε 8:24 ξερεις τι εχει γινει;Ειναι τετοιο το χαλι στην αναπτυξη και την οργανωση που τα συγκεκριμενα παιδια ειναι πραγματι αυτα που ξεχωριζουν ξεγυμνωνοντας παραληλα το "εργο" των υποδομων ολα αυτα τα χρονια!!Παικτες που σε αλλα χρονια θα γεμιζαν το βαθος των παγκων,πρωταγωνιστουν και διακρινονται στις μερες μας!!!Εχει παει εκει η δουλεια να λεμε οτι μονοφθαλμος ειναι "προϊον δουλειας" και οχι απλως ο προνομιουχος εναντι του τυφλου!!!Και μιλαω για τον κανονα γιατι εξαιρεσεις υπαρχουν παντα!

Anonymous said...

νομίζω και ο σειρεκίδης έχει βάλει μερικά σποράκια στο ελληνικο χαντμπολ. γενικά αυτοι που αναφέρονται έχουν βγάλει όλοι μεγάλους παίκτες ή λιγότερο μεγάλους - με την έννοια του ονόματος - εξίσου "μεγάλους όμως γιατί έπαιξαν και παίζουν καλό και ποιοτικό χάντμπολ και ας μην έγιναν "φίρμες". αυτοι που γνωρίζουν καλά το χάντμπολ , ξέρουν, και μην κοιτάζουμε τους τωρινούς τους προπονητές αλλα αυτούς που τους"έβαλαν" και τους κράτησαν στο χάντμπολ και τους έφτασαν στο σημείο να είναι σήμερα αυτοί που είναι και κάποιοι άλλοινα τους παίρνουν έτοιμους και να κάνουν τους μάγκες!τι να πεις για τους σκουφαίους, για τον καρκεχαγιά για τονσειρεκίδη; αρχέλαος βάο δίας! αυτοί την στιγμή παιδιά δικά τους υπάρχουν και παίζουν σε όλη την ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό! respect!!!!!

Anonymous said...

Η κατάντια του αθλήματος. Τελικός πρωταθλήματος στην Νέα Ιωνία ..ούτε καν γήπεδο 40Χ20 δεν μπόρεσαν να βρούν οι άχρηστοι(μέσα στο καλοκαίρι που δεν έχει αγώνες και είναι και χωρίς φιλάθλους).Και μην πουν ότι είναι έδρα της ΑΕΚ και πρέπει να το βρει αυτοί. Στην TV πως θα το δούμε, πως θα βγει? έτσι θα προβληθούμε ?

Anonymous said...

οι προπονητες της θεσσαλονικης σειρεκιδης οντως με το δια, σιδηροπουλος μη ξεχναμε, παπαβασιλης στη χανθ, στο κιλκις γεωργιαδης,η πυλαια τωρα, νομιζω πως ειναι οι τροφοδοτες της εθνικης αυτη τη στιγμη απο βορρα. Καλοι οι δεινοσαυροι αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοιταμε μπροστα. Κι ας ειναι ο βαρελτζης τεχνικος ...κατι στην εθνικη κι ο ιατρουδης στην αναπτυξη και και και....

Anonymous said...

του ξαδερφου μου το μηχανακι ειναι πιο γρηγορο......αιντε πατε για κανενα μπανιο !!!

Anonymous said...

Το θέμα είναι ποια σωματεία και ποιοι προπονητές δουλεύουν τώρα για να έχουμε παίκτες στο μέλλον?