Σπουδαία νίκη του Ποσειδώνα επί του Δούκα. Μάχη μέχρι το τέλος για τα εισιτήρια των playoffs - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία νίκη του Ποσειδώνα επί του Δούκα. Μάχη μέχρι το τέλος για τα εισιτήρια των playoffs

Μεγάλο «διπλό» με 23-21 επί του Δούκα στην Κυψέλη πήρε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου που τον θέτει φαβορί για την κατάκτηση μίας θέσης μέσα στην τετράδα της Α1 Ανδρών που οδηγεί στα πλέι οφ. Αντίθετα μετά το τέλος της 19ης αγωνιστικής ο Δούκας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού την επόμενη εβδομάδα θα παίξει στην έδρα της ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός είπε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από την νίκη, όσο και από την
εμφάνιση. Παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο πολύ καλό όπως θέλω την ομάδα, σκληρή και αποφασισμένη. Θεωρώ πως ΠΑΟΚ και Δούκας εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για την τετράδα, αλλά και εμείς πλέον έχουμε τις δικές μας πιθανότητες, εφόσον παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα και στα τρία εναπομείναντα ματς».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 21-23

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 2-4, 3-6, 6-8, 8-9, 12-12 (ημχ.), 13-16, 14-17, 16-19, 18-19, 19-20, 21-23
ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 3, Τόμπρος 1, Τζηράς 3, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 3, Σαμαράς 2, Αϊβαλιώτης, Γιαννάδης, Ρηγάτος, Κλεώπας, Ντούνης 5, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 2
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Τσιγκογιαννόπουλος 4, Βαμβακάς 3, Πέρρος 3, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 1, Μανιουδάκης, Τρουπής 4, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 3, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 5.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, δίλεπτα: 5-2, πέναλτι: 1/2-1/1. Κόκκινες: 50:21 Πέρρος (για επικίνδυνο παιχνίδι- δεν κρατήθηκε δελτίο), 59:21 Τσικογιαννόπουλος (παρεμπόδιση ρίψης- κρατήθηκε δελτίο).

26 comments

Anonymous said...

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΔΧΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ



Kυριε Προεδρε

Το Δ.Σ. του Συνδεσμου μαs στην συνεδριαση τηs 14/4/2014 απεφασισε ομοφωνα την συνεχιση τηs ανασταλεισαs αποχηs των μελων του απο την Διευθυνση αγωνων Χειροσφαιρισηs για τουs παρακατω λογουs :

α)Δεν καταβαλλονται οι μετακινησειs των μελων μαs οπωs ειχατε υποσχεθει εγγραφωs με αποτελεσμα οι οφειλεs τηs Ο.Χ.Ε. προs τα μελη μαs να διογκωνονται και αυτα να καλουνται να πληρωνουν τα εξοδα τουs για αυτα εξ” ιδιων.

β)Δεν απαντησατε στην απο απ.16-01-04-2014 επιστολη μαs με την οποια ζητουσαμε να μαs ενημερωσετε για τιs αποφασειs τηs Γενικηs Συνελεuσηs τηs ΟΧΕ σχετικα με τα αιτηματα μαs.Aπο την ανεπισημη πληροφορηση που ειχαμε ουδεν θεμα διαιτησιαs και καμμια αποφαση επι των προβληματων μαs δεν εληφθη σε αυτη.Αντ “ αυτου διασυρθηκε το ονομα του Προεδρου μαs ωs υποκινητη τηs αποχηs.

γ)Δεν εχετε καταρτισει κανενα κανενα σχεδιο εξυπηρετησηs των οφειλων τηs OXE προs τουs Διαιτητεs οι οποιεs υπερβαινουν τιs 250.000 ευρω με αποτελεσμα αυτεs να καθιστανται επισφαλειs.

Κυριε Προεδρε


Οπωs σαs τονισαμε και στο παρελθον τα μελη μαs που υπηρετουν το αθλημα επι δεκαετιεs δεν εχουν διαθεση αντιπαραθεσηs μαζι σαs ουτε και με ολο το Δ.Σ. τηs ΟΧΕ
Συνεχιζουν την αποχη διοτι αδυνατουν να χρηματοδοτουν το αθλημα στερωνταs τα πενιχρα οικονομικα τουs απο τιs οικογενειεs τουs .Eιναι ωρα να οικοδομηθουν στερεεs και ισοτιμεs σχεσειs μεταξυ των παραγοντων του αθληματοs και να μην ειναι παντα οι Διαιτητεs που θα υφιστανται τιs απωλειεs μια μη συνετηs διαχειρισηs.

Anonymous said...

Οι πάγκοι των δύο ομάδων "εισέβαλαν" μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι διαιτητές έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και στην επανέναρξή του, μετέτρεψαν το πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας σε φάουλ...

Ωραία συμπεριφορά από τον εθνοκόυτς και τον γενικό γραμματέα της ΟΧΕ .ΜΠΡΑΒΟ

Anonymous said...

Τελικά αυτοί οι τύποι (διαιτητές) είναι για πολύ ξύλο. Δεν φτάνει που δεν κοιτάνε τα χάλια τους που δεν ξέρουν τι σφυράνε, θέλουν να είναι και οι μόνοι εισοδηματίες στον χώρο (τετοια εποχή), είναι και εριστικοί. Ήμαρτον πια , παρτάκηδες, λίγη υπευθυνότητα πιά.

Anonymous said...

Τα κατάφερε άλλη μια φορά ο πολυήττας εθνοκόουτς... έχει γίνει της σφαλιάρας τον τελευταίο καιρό και στην εθνική και στο Δούκα.

Firs said...

Παιδιά δεν σας κάνουμε τη χάρη."Φάγαμε" τον Στελάρα,μη θέλετε να "φάμε"και τον Super Kra!

Anonymous said...

Ναι,φωναξτε κ για την διαιτησια εις βαρος σας εκει στο Δουκα...να γελαει ολο το Πανελληνιο!Ειδαμε χθες ολοι που παρεβρεθηκαμε στο γηπεδο τι γινοταν οταν η διαφορα εφτανε τα 3 και τα 4 γκολ υπερ του Λουτρακιου...

Anonymous said...

Λοιπον θελω καποιος να μου εξηγησει πως γινεται οι οπαδοι του λουτρακιου να φωναζουν π@@σα "παλι" αφου η πρωτη φορα ηταν αυτη!πραγματικα η ομαδα του λουτρακιου ηταν δικαιη νικητρια αλλα το μονο που εχω να πω ειναι ντροπη!μια ομαδα(παιχτες "φιλαθλοι" παγκος) που ο,τι και να σφυρουσανε οι ρεφ φωναζαν ,απειλουσαν!μπενανε στο γηπεδο με αποτελεσμα το ματς να διακοπει πανω απο 10 φορες! Και επειδη μας ζαλισατε με τις κοκκινες!ο περρος χτυπαει στη μουρη τον παιχτη του δουκα , κατι που ειναι κοκκινη καρτα!και σου λεω εγω πως εινα διλεπτο και οχι κοκκινη τοτε ο ρεφ γιατι δινει φαουλ και οχι πεναλτι απο τιν στιγμη που ειναι σε προφανη θεση για γκολ!καλα για την και καλα αδικη κοκκινη του τσιγκογιαννόπουλου στο 59' που ειχε ηδη κριθει το ματς δε εχω να πω τίποτα!στο κατω κατω απο την στιγμη που παρεμποδισε ριψη και το ματς ειχε κριθει ας προσεχε!αλλα απο τα ου ου ου που κανανε οι λουτρακιωτες στις κερκιδες που να σκεφτει να προστατευτει!συγχαρητηρια στην ομαδα του λουτρακιου!αλλα ηρεμηστε λιγακι γιατι πρεπει να κερδισετε και τον παοκ για να μπειτε 4αδα!

Anonymous said...

Μάγκες ο Δουκας στα 3 τελευταία ματς θα πάρει ακομα 4 βαθμούς και θα φτάσει τους 29 και θα ειναι τετράδα γιατι και σε όλες τις ισοβαθμίες ειναι καλύτερος. Μαζι του και οποίος νικήσει τελευταία αγωνιστική στο Λουτρακι ΠΑΟΚ.

Anonymous said...

Εκτος κ αν εντελώς τυχαία ερθει Χ το μεταξυ τους ματς στο λουτρακι τελευταία αγωνιστική.οποτε περνανε κ οι 2 κ μενει εξω ο δουκας

Anonymous said...

Με Χ την τελευταία αγωνιστική μένει έξω το Λουτράκι,ο Πάοκ θα πάει με το Χ 30,το Λουτράκι και ο Δούκας 29.Σε ισοβαθμία είναι απο πάνω ο Δούκας!

Anonymous said...

Έτσι είναι ακριβώς, όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω, ο Δούκας είναι τετράδα, εκτός αν χάσει βαθμό με Φοίβο εντός, ή με Αρχέλαο εκτός. Ας ματώσουν ο ΠΑΟΚ και το Λουτράκι για την τετράδα, ο Δούκας νικάει Αρχέλαο και Φοίβο και είναι στα playoffs 100%. ΟΚ γατάκια;

Anonymous said...

στα π@@@@@α τους αν 4οι οι 3οι η 5οι. ξυπνατε προβατααααααααααααα

Anonymous said...

Ο,τι προλαβατε παιδες..ΤΕΛΟΣ τα πρωταθληματα.no money no honey.
Ας κραταγαν καποιοι τις υποσχεσεις τους να συνεχιζονταν ολα.Το παραμυθι να βγαζουν τα πρωταθληματα διαιτητες και παιχτες απ την τσεπη τους τελειωσε.

Anonymous said...

όπως βάζουνε προπονητές,παίχτες ,γονείς,παράγοντες λεφτα απο τν τσέπη τους για ν συντηρηθεί το άθλημα που αγαπάμε ετσι κ οι διαιτητές να σταματήσουν την κλάψα..και στο κατω κατω ειναι οι μόνιμοι εισοδηματίες στον χώρο και οι χειρότεροι στα Γηπεδα..συρεπισιος,μερτινιαν για γέλια..

Anonymous said...

Τι πλάκα! Ο Δούκας διαμαρτύρεται για τους διαιτητές που ζητάει επίμονα στα παιχνίδια του!

Anonymous said...

συρεπισιος,μερτινιαν παντα στο απυροβλητο. παιδια του μιγκα κ του νικολιτσα 2 γλυφτες με απειρα σοβαρα λαθη σε ματσ κ ομως παιζουν . δεν μας λυπαστε ????

Anonymous said...

Καλά η τριάδα ολοκληρώθηκε με την προεδράρα τον Κυριακούλια .Όλα τα λεφτά ήταν

Anonymous said...

Για εσάς που γράφετε εδώ διαμαρτυρίες για τους συγκεκριμένους διαιτητές. Ο γνωστός προπονητής, θέλει στα παιχνίδια του συγκεριμένα ζευγάρια. Οι συγκεκριμένοι διαιτητές είναι στις αγαπημένες του επιλογές για πολλούς και διάφορους λόγους.

Anonymous said...

Ποιους θέλει ρε παιδιά ενημερώστε και εμάς να μάθουμε ο συγκεκριμένος προπονητής .

Anonymous said...

Ρε παιδιά θα γίνουν μεθαύριο αγώνες πρωταθλήματος Α1? Τι λέει η πιάτσα διότι εάν περιμένουμε να μάθουμε απο την ΟΧΕ άστα να μην σχολιάσω καλύτερα. Ξέρετε κύριοι της ΟΧΕ ότι υπάρχουν μετακινήσεις απο Βόρεια Ελλάδα οπότε πρέπει να φύγουν αύριο μεσημέρι. (ψιλά γράμματα για εσάς)

Anonymous said...

Ορισμοί διαιτητών για την Τετάρτη δεν έχουν γίνει. Μόνο με ένα θαύμα θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα.

Anonymous said...

θαυματα ποτέ δεν έγιναν..!

Anonymous said...

Κότες !!!!!

Anonymous said...

Διπλό σε Εδεσσα Κατερίνη και Συκιές και Φοίβος Α2.

Anonymous said...

έγινε Λα..η....

Anonymous said...

Ωραια αποχη κανετε εκει στην Αθηνα!