Ο Βριληττός βράβευσε Αλβανό, Καρυπίδη, Σανίκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Βριληττός βράβευσε Αλβανό, Καρυπίδη, Σανίκη

Μετά το τέλος του αγώνα Βριλήσσια- Φαίακας Κέρκυρας (θέσεις 9-10) η οργανωτική επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» βράβευσε για την προσφορά τους στο ελληνικό χάντμπολ και τον ελληνικό αθλητισμό τρεις μεγάλους αστέρες που τίμησαν την Εθνική μας ομάδα και την οδήγησαν στις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες της, στις 6ες θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Αλβανό, Σάββα Καρυπίδη, Γρηγόρη Σανίκη -επίτιμους καλεσμένους της οργανωτικής επιτροπής- και τις
απονομές έκαναν αντίστοιχα το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Λαμπρινή Δέρβου, ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του τουρνουά Άκης Βαλαβάνης και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κοτσιώνης.
Ο Βεροιώτης άσος της ΑΕΚ Γρηγόρης Σανίκης είπε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε εδώ και να μπορούμε να βοηθήσουμε αυτήν την διοργάνωση κι εμείς με τον τρόπο μας. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτό το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα τουρνουά. Εύχομαι να συνεχιστεί και στο μέλλον και να γίνονται πάντα τέτοιες διοργανώσεις για να πηγαίνει το άθλημά μας ένα βήμα παραπέρα».
Σάββας Καρυπίδης: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Αλέξη, τον Γρηγόρη κι εμένα να βρισκόμαστε εδώ. Είναι ένα πολύ μεγάλο τουρνουά με πολύ καλές περγαμηνές και αξίζουν στους ιθύνοντες πολλά συγχαρητήρια».
Αλέξης Αλβανός: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες τους προπονητές και τους διοργανωτές. Ευχόμαστε να γίνει θεσμός και να το έχουμε κοντά μας πολλά χρόνια».

  • Click to enlarge image DSC_5115.JPG
  • Click to enlarge image DSC_5120.JPG
  • Click to enlarge image DSC_5129.JPG
  • Click to enlarge image DSC_5142.JPG

No comments